20140807AW162704_01Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (KESDER) Başkanı Ali Kara, 30-31 Ağustos tarihleri arasında kent meydanında “Karabük Eskipazarlılar günü” yapacaklarını açıkladı.

Başkan Kara, iki gün sürecek olan ve bir festival havasında geçmesi beklenen Karabük Eskipazarlılar gününde, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Bahadır Özüşen’in yanı sıra, Ramazan Çelik ve Sevgi Petek’in konser vereceğini söyledi.

Karabük Eskipazarlılar günü ile ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını da belirten Kara “ Aylarca süren çalışmalarımız neticesinde 30 ve 31 Ağustos tarihleri arasında Kent Meydanında düzenleyeceğimiz “Karabük Eskipazarlılar günü” etkinlikleri ile ilgili son aşamaya geldik. Afiş ve broşürlerimizi bastırırdık. Gerekli duyurularımızı yaptık. Programımızın çok zengin ve güzel olacağını tahmin ediyorum. Etkinliklerimiz 30 Ağustos’ta öğle namazına müteakip Merkez Ulu camiinde Mevlid-i Şerif ile başlayacak olup, saat 15.00’da mehteranlı kortej yürüyüşümüz ile devam edecektir. Saat 16.00’da Kent Meydanında çeşitli etkinlikler ile devam edecek olan programımızın ilk günü saat 20.30’da TRT  Türk Sanat Müziği Sanatçısı Bahadır Özüşen’in konseri ile sona erecek. 31 Ağustos günü ise Kent Meydanında saat 10.00’da başlayacak olan gün boyu etkinlikleri ile devam edecek. Saat 19.00’da Ramazan Çelik ve ardından Sevgi Petek festival havasında geçecek olan günümüzde Karabük halkı ile buluşacak” dedi.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLECEK

Çeşitli etkinliklerin ve konserlerin yanı sıra 5 TL karşılığında alınan hediye kuponları içerisinden yapılacak olan çekiliş ile çok sayıda hediye verileceğini söyleyen Dernek Başkanı Ali Kara “ Hediyelerimizin içinde Akkaya Almina Dünya Sağlık Şehrinden 1+1 81 metre kara residence devre mülk olmak üzere çok sayıda hediyeler vereceğiz. Bu hediyeleri kazanmak isteyen vatandaşlarımız dernek yönetim kurulu üyelerimiz ve belirlediğimiz noktalarda katılım kuponlarını 5 TL karşılığında alabilirler. Hediyelerimiz final gecesinde yapılacak olan kura sonunda belirlenecektir” dedi

STANDLAR KURULACAK

Başkan Ali Kara tüm Karabük halkını Karabük Eskipazarlılar gününe beklediklerini de belirterek, ürünlerini tanıtmak isteyen esnafların stant talep edenlere stant vereceklerini de kaydetti.