20140826AW177334_01Bartın-Karabük karayolu Soğuksu mevkisinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir araç şarampole yuvarlanırken, diğer araç yanarak alev topuna döndü. Kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, 2 gün önce öğle saatlerinde Karabük-Bartın Karayolu Soğuksu mevkiinde meydana geldi.

Bartın’dan Karabük istikametine giderken hatalı solama yaptığı iddia edilen Nuri Devrim Altınok (21) yönetimindeki 55 UE 676 plakalı hafif ticari araç, karşıdan gelen Bekir Korkut’un (25) kullandığı 78 BS 094 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil alev topuna dönerken hafif ticari araç şarampole yuvarlandı. Otomobil sürücüsü Bekir Korkut ile yanında bulunan 21 yaşındaki Berru Korkmaz ve şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü yaralandı.

Kendi imkanlarıyla araçlardan çıkan yaralılar ambulans ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, yanarak kullanılamaz hale gelen otomobil arazöz ile söndürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildiği kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sonrası otomobilin alev topuna dönmesi anı bir araç sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Editör: Haber Merkezi