Kask Kafalılar Motosiklet Derneği, 7-10 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasını kortej sürüşü ile kutladı.

Karabük Valiliği, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ve Karabük İl Jandarma Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği etkinliğe, Kask Kafalılar Motosiklet Derneği üyeleri de 20 motosiklet ile katıldı.

Trafik Haftası Kortej sürüşü 20 motosikletli ile Jandarma Trafik ve Trafik Polisleri eşliğinde Safranbolu Misak-i Milli Meydanından start aldı. Kutlama etkinlikleri kapsamında Safranbolu Misak-i Milli Meydanından ekipler eşliğinde başlayan sürüş Karabük Polis Evinde son buldu.

Karabük Trafik Şube Müdürü Samet Yasşin, "Trafik Haftası dolayısıyla Kask Kafalılar Derneğimiz ile beraber trafikte farkındalık yaratmak adına, trafik kazalarını önleme, güvenli sürüş teknikleri ile alakalı bilgi alışverişlerini tamamladık. İnşallah daha güzel etkinliklerde bir araya geleceğiz. Kendilerine teşekkür ederiz. Özellikle kask kullanımı koruyucu kıyafet hususunda, tüm motor severlerimizi uyarıyoruz ve kazasız sürüşler diliyoruz" dedi.

Kask Kafalılar Motosiklet Derneği Genel Başkanı, Karabük Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Müdürlüğü'ne teşekkür etti ve "Trafik Haftası ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "7-10 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası vesilesiyle vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, tüm motosiklet severlerin kasksız ve ekipmansız yola çıkmamaya, karşılıklı saygı çerçevesinde kurallara riayet etmeye davet ediyor, güvenli ve kazasız günler diliyorum." Dedi.


 
Editör: Özenay Kahriman