KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI MUSTAFA YOLBULAN:


 



 “GÜÇLÜ RAKİPLER ARASINDA EN İYİ KURAYI ÇEKTİK”


 

20140718AW147449_01UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu kuraları çekildi. Kardemir Karabükspor, Rosenborg ile Sligo Rovers takımlarının galibi ile eşleşti.

İlk maçını 31 Temmuz’da kendi sahasında oynayacak olan Kardemir Karabükspor'da, kulüp başkanı Mustafa Yolbulan, gruptan en iyi kurayı çektiklerini söyledi.

Başkan Yolbulan, Kardemir Karabükspor’un tarihinde ilk defa UEFA’ya katılma heyecanını da yaşadığını hatırlatarak, “Bizim seri başı olmadan girdiğimiz 1. grupta çok güçlü takımlar vardı. Böylesi güçlü rakiplerin olduğu gruptan en iyi kurayı çektik. İyi bir kura oldu. Kurada ilk çekilişte Karabükspor’un çekilmesi de bizim için enteresan oldu. Karabük için 31 Temmuz tarihi bir gün olacak. Bu sadece bizim için değil, komşu illerimiz için de geçerli. Komşu illerdeki futbolseverleri maça davet ediyoruz. Maçın hemen Ramazan Bayramı'nın ardından olması ile taraftarlar stadı dolduracaktır. Taraftarımızın kombinelere olan talebinin artacağını düşünüyorum" dedi.

"FORVETİ ÇÖZMEK ÜZEREYİZ"

Yolbulan, transfer çalışmaları hakkında da bilgiler vererek, "Forvet noktasında görüşmelerimiz var. Çözüme ulaştırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Kanat oyuncusu için de son aşamaya geldik. 1-2 güne tamamlamayı hedefliyoruz. Takımımız şu an Davraz kampında çalışmalarını sürdürüyor. Eksik bölgeleri de tamamlayarak tam kadro çalışmalara devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi