KARDEMİR KARABÜKSPOR BİN 300 RAKIMLI TOPUK YAYLASI'NDA ENERJİ DEPOLUYOR


 

20140814AW168182_02Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını Düzce'nin Topuk Yaylası'ndaki Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde sürdürüyor.

Mavi-kırmızılı ekip, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Hazırlıklar hafif koşunun ardından kuvvet, kondisyon, dar alanda pas, fizik çalışmasının yanı sıra çift kale maçla sürdürülüyor. Futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Mavi-kırmızılı takımın orta saha oyuncusu Ahmet İlhan Özek kampın yorucu geçtiğini belirterek, “Yorucu geçtiği kadar da eğlenceli geçiyor. Bu bizim üçüncü kampımız. UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükseldik. Hedefimiz guruplara kalmak. Bir hafta sonra Saint Etienne ile önemli bir maçımız var. Evimizde oynayacağımız bir maç. Bu maça hazırlanıyoruz yoğun bir şekilde. Bütün odak noktamız şu anda Saint Etienne. Rakibe karşı taktiklerimizi çalışıyoruz ve sürekli onların kasetlerini izleyerek maça çok iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Erkan Kaş ise, “Hem lige hazırlanıyoruz hem de çok önemli bir UEFA maçımız var. Takım olarak iyi hazırlandık. İlk maçtan galibiyet ya da beraberlik, iyi bir sonuç bekliyoruz. İnşallah bunun için çok iyi çalışmalarımız var. Takım olarak çok iyi hazırlandık. İnşallah Karabük şehrine daha da iyi sevinçler ve gururlar yaşatacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Kaş, takımın savaşçı bir ruhu olduğunu vurgulayarak, “Ruhumuzla oynayan bir takımız. Kampa ilk başladığımız gün hocamız üç kulvarda da mücadele etmemiz gerektiğini söyledi. Bunun için ilk basamağımızı geçtik. Bundan sonra da çok iyi şeyler yaparız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.