Kardemir Karabükspor, 10 Ocak’ta Antalya Belek’te girdiği ve yaklaşık 11 gün süren devre arası kamp çalışmaları sabah saatlerinde gerçekleşen antrenman ile tamamladı.


 

20150121AW303631_04Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda kırmızı-mavili ekip 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Çalışmaya milli takımlarında bulunan Abdou Razack Traore ve Kuca Alves Miranda katılmadı.

Karabükspor, akşam saatlerinde havayolu ile Ankara'ya, oradan da karayaolu ile Karabük'e hareket ederek Perşembe gününden itibaren de Sut Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı çalışmalarına kendi tesislerinde sürdürecek.

DÜNYA SIRALAMASINDA YERİNİ ALDI

Tarihinde ilk defa Avrupa Kupalarına katılan Kardemir Karabükspor, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından 2014 yılı iç ve dış müsabaka verilerine göre en iyi 500 takımın belirlendiği '2014 Kulüpler Dünya Sıralaması' listesinde 343. sırada yer aldı.

Karabükspor resmi internet sitesinden yayınladığı sıralama ile ilgili olarak ise, "Süper Lig'de yer alan 7 kulübün girebildiği listede, daha üst sıraları hedefliyor olacağız" ifadesine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi