KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI MUSTAFA YOLBULAN: “MAÇA İYİ HAZIRLANIYORUZ VE KAZANMAK İSTİYORUZ”


 

“BİR KAÇ HAFTA İÇİNDE SIRALAMADA SIÇRAMA YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”


 

“BU MÜCADELEDEN DE DİRENE DİRENE GALİP ÇIKACAĞIZ”


20141127AW255431_01Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçına ciddi şekilde hazırlandıklarını ve kazanma arzusunda olduklarını söyledi.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Başkan Yolbulan, İHA’ya yaptığı açıklamada, 1 Aralık Pazartesi akşamı ligin iki lider takımından biri olan Beşiktaş karşısında çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Beşiktaş çok iyi bir takım, bir hava da yakaladılar. Ligin ofansif anlamda en hareketli, en üretken takımı durumundalar. Bu açıdan maça ciddi hazırlanıyoruz ve önem veriyoruz. Kazanmak istiyoruz. Futbolcularımızın bu maçta üst düzey performans sergileyerek, geçirmekte olduğumuz şanssız dönemi bir an evvel atlatmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Lig sıralamasındaki yerimiz tabiki ilk bakışta can sıkıcı görünüyor ama bu sıralamanın aldatıcı olduğunu ve ilk yarı sonuna doğru ligde taşların yerine oturacağını düşünüyorum. Takımlar gerek puan ve gerekse oyun olarak birbirlerine çok yakınlar. Birkaç hafta içerisinde sıralamada sıçrama yapacağımıza inancımız tamdır” dedi.

“BU MÜCADELEDEN DE DİRENE DİRENE GALİP ÇIKACAĞIZ”

Taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu da kaydeden Başkan Mustafa Yolbulan, “Bu takım bizim takımımız, Karabük’ün takımı. Karabük’ün yurtta en tanınan markası. Bu markaya zarar verecek tutum ve davranışlardan kaçınmalı ve Karabükspor’u yeniden üst sıralara taşımak adına ellerinden gelen desteği vermeye devam etmeliler. Çok geniş olanaklara sahip marka kulüplerimizin, nüfus ve etkinlik anlamında büyük şehirlerin takımlarının yaşamakta olduğu ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu şu dönemde Karabük gibi küçük bir kentin gururu Kardemir Karabükspor’un Spor Toto Süper Lig’deki bu mücadelesinin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Puansal anlamda sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz ama elbirliğiyle, Tolunay Hocamızla, futbolcularımızla, yönetimimizle, çalışanlarımızla ve tabiki taraftarımızla bu mücadeleden de direne direne galip çıkacağız. Kimse merak etmesin” ifadesinde bulundu.

"GEREKLİ TRANSFERLERİ YAPACAĞIZ"

Takım olarak bu sezon ciddi sakatlık problem yaşadıklarını kaydeden Yolbulan şunları söyledi:“Samba Sow’un aramıza katılması biraz zaman alacak. Ahmet İlhan devre arasına kadar zaten yok. Erkan çalışmalara başladı ama Beşiktaş maçına yetişmesi zor görünüyor. Erdem’i yetiştirmeye çalışıyoruz. Viola’nın uzun bir aradan sonra takıma dönmesi bizim için önemli bir gelişme ama tabii maç kondüsyonu açısından yüzde yüz seviyeye gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacı olacaktır. İlk yarının bitimine Beşiktaş maçı ile 7 hafta var. Devre arası transfer döneminde teknik direktörümüzün vereceği rapor doğrultusunda gerekli transferleri yapacağız. Bu konuda gerekli çalışmalara başladık.”

Editör: Haber Merkezi