MİMARLAR ODASI KARABÜK TEMSİLCİSİ İLYAS ÇAVUŞOĞLU, KARABÜK’ÜN İMAR REVİZYON PLANINI İPTAL ETTİRİNCE TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ


 

“KARABÜK KENTİNİN MENFAATLERİNİ DÜŞÜNÜYORUZ” DİYEN ÇAVUŞOĞLU’NUN, YILLAR ÖNCE YAPTIĞI APARTMANIN TAŞIYICI KOLONLARI PATLADI VE BİNA BOŞALTILDI


 

ilyas-cavusoglu-bina

 

Karabük İmar Revizyon Planını ve Dereevler Projesini iptal ettirerek tüm dikkatleri üzerine çeken Mimarlar Odası Karabük Temsilcisi İlyas Çavuşoğlu “Oda olarak biz Karabük kentinin menfaatlerini ve kent estetiğini düşünüyoruz” demişti.

100. Yıl Mahallesi Öğretmenler Sitesinde geçtiğimiz hafta taşıyıcı kolonları patladığı için boşaltılan apartmanın müteahhitliğini “Karabük’ü düşünüyoruz” diyen İlyas Çavuşoğlu’nun yaptığı ortaya çıktı.

Kış ayına yaklaşırken evlerini boşaltan Öğretmenler Sitesi sakinleri ise “Mimarlar Odası Temsilcisi İlyas Çavuşoğlu, kamu yararını düşündüğünü öne sürerken, ilkönce kendi yaptığı binanın kolonlarının patladığını görsün. Aynı yaştaki diğer başka binalar sağlam bir şekilde ayakta dururken, bizim binamız çökme tehlikesinde. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” şeklinde görüş beyan ediyorlar.

Editör: Haber Merkezi