İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Abdullah Adatepe, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Abdullah Adatepe açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

“Rakiplerimin biri 22 yıldır Türkiye’yi uçuracağız vaatleriyle ekonomiyi çökerten, ülkeyi mülteci kampına çeviren, üniversite açtık diye övünüp üniversiteden mezun olan çocuklarımıza istihdam yaratamayan, en düşük kira 7 bin lira iken emekliye 10 bin lira maaş verip bunu da müjde gibi “2024’ün emekli yılı ilan ediyoruz” diyen Ak Parti. 

Diğeri ise 15 yıldır belediye başkanlığı görevini ifa ettiği halde Karabük’ün gelişmesine, modernleşmesine, kalkınmasına en ufak bir katkısı dahi olmadığı halde ceketimi koysam yine kazanırım mantığı taşıyan ve bu zihniyete particilik mantığı ile oy veren toplumun artık o ceketin o koltuktan kalkma vaktinin geldiğini bilmesi gerekir. Çünkü bugüne kadar Karabük hem iktidar partisi hem de Cumhur ittifakının diğer ortağı MHP’nin tarafından sürekli çantada keklik görülen bir il haline gelmiştir. Eğer bunun aksi olsaydı Sayın Cumhurbaşkanı 9 sene sonra Karabük’e gelmezdi.

Artık bu düzen dur demek zorundayız. Karabük’ün sadece Cumhuriyetin kazanımı Demir Çelik Fabrikasıyla değil çevresiyle çehresiyle, çok daha fazla istihdam yaratarak çocuklarımızın geleceğe çok daha güvenle bakabileceği, adıyla özdeşleşen “Cumhuriyet Kenti Karabük” ü gerçekten Cumhuriyete yakışır bir şehir haline getirmek gerekir. 

Değerli hemşehrilerim ülke olarak 22 sene, Karabük olarak da 15 sene kaybettik. Geçen zamanı geri getiremeyiz ama 5 senede Karabük için çok şey yaparız. Sizden elimi taşın altına koyacak 1825 gün istiyorum."