MHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZATA TARAFINDAN YAPTIRILAN BİR ANKET SONUCU BASINLA PAYLAŞILDI


 

ÖZATA ANKETLERDE İDDİALI OLDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR


 

ozata-anket


30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarının kıran kırana geçtiği Safranbolu’da anket sonuçları da yayınlanmaya başlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata tarafından yaptırılan anket sonuçları sosyal medyada ve basında paylaşılmaya başlandı.

ozata-small-photoSafranbolu’nun 20 Mahallesinde Bin 150 denek üzerinden yaptırılan anket sonuçlarına göre;

AK Parti : 36.5

MHP : 33

CHP : 15.6

Kararsız : 9

Diğer : 5.9

Mustafa Özata tarafından yaptırılan ankete göre, AK Parti ile MHP arasında %3.5 gibi bir fark var. Safranbolu’da 36 bin 964 seçmenin bulunduğu göz önünde bulundurulursa, anket sonucuna göre AK Parti ile MHP arasında şu an Bin 300 oy gibi bir fark ortaya çıkıyor.

Yine Özata’nın yaptırdığı anket sonuçlarına göre MHP ile CHP arasında %17.9 gibi bir fark ortaya çıkıyor. Bu da yaklaşık 6 Bin 500 oy demek.

Ankete göre %9’luk bir kararsız kesim hala görülmekte. Yaklaşık 3 Bin 500 seçmenin kararsız olarak görüldüğü ankette, adaylar bu karasız kesim üzerinde yoğun bir çalışma sarf edeceklerine dair bir çalışma sergileyecekleri görülüyor.

Anket ile ilgili bir açıklama yapan MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata şunları söyledi;

“Yaptırdığımız anket son derece profesyonel ve güvenilir yollar ile gerçekleştirildi. Bizim kamuoyunu yanıltma gibi bir ihtiyacımız yok. En önemlisi kendimizi mi kandıracağız? Anket sonuçlarında da görülüyor ki iki ayı aşkın bir zaman zarfı içinde çok yol kat ettik. En önemlisi ise Safranbolu’da seçimlerin iki odaklı geçeceği de bu anket sonucu net olarak ortaya konmakta.”  

Editör: Haber Merkezi