KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYFULLAH KAPLAN’IN FACEBOOK SAYFASINDA PAYLAŞTIĞI, ATATÜRK’E “MÜSLÜMAN VE TÜRK DEĞİL. O BİR YAHUDİ’DİR” KONUSUNU İŞLEYEN YAZININ TAMAMI


 

oyazi

Karabük’e yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan, daha ayağının tozu ile ölen bir okul müdürüne 100 puan vermesi ile Türkiye gündemine oturdu. Şimdi de Atatürk’e hakaretler içeren,  sapkın zihniyetlerin ürettiği bir yazıyı paylaşması ile gündeme oturdu.

Remzi Cansu isimli Atatürk düşmanı bir kişinin paylaşımını “ben de mutlaka okumanız dileği ile paylaşıyorum” diye yazarak paylaşan İl Milli Eğitim Müdürü Kaplan’ın, şimdi ise inkar ettiği o yazının tam metnini yayınlıyoruz.

Karabük Net Haber olarak böyle sapkın zihniyetlerin ürettiği bir yazıyı paylaşmamızın amacı, asla bu yazıyı desteklemek değildir. Aksine kamuoyunun okuyarak ne kadar sapkın bir zihniyete sahip bir İl Milli Eğitim Müdürü’ne sahip olduğumuzu sergilemektir.

Takdir kamuoyunun diyor ve işte o yazının tam metni;

o-yazi-1(Not: Yazının orjinali olduğundan imla düzeltmeleri yapılmamıştır)

*** ACI AMA DOĞRU GERÇEKLER ***

(NOT : Bazı gerçekler Yahudi İcadı Facebook'u ve avanesi Kemalistleri kızdırmış olmalı ki yine kaldırmışlar. Bu çalışmamı üçüncü kez paylaşıyorum. Bin kere de kaldırsa önemi yok. Binbir kez yine yükleyeceğim !)


Atatürkçü Düşünce Derneğinde 7sene görev almış, TGB alt yapılanmada aktif olarak çalışmış, CHP ile sürekli temas halinde bulunan birisi olarak söylüyorum ki : M.Kamal Asla Müslüman ve de Türk degildir. Neden mi ?


Lütfen sonuna kadar okuyun ve istediginiz şekilde inanın yahut inanmayın :


* Kendisi İspanyadaki zulümden Osmanlının kurtararak balkanlara yerleştirdiği Yahudilerdendir.


* Abdulhamidi deviren İttihad ve Terakki Mason örgütünün beyin takımında yer almıştır.


* Okul muallimi Şemsettin Sami, Swon Zwi adında bir yahudidir ve sadece musevi olanların eğitim aldığı okulda yetişmiştir.


* Nufus Cüzdanındaki Mustafayı islami oldugu gerekçesi ile çıkartmış, kemal olan isminide 'KAMAL' yapmıştır. Kamal ibranicede İlah anlamına gelir. dileyen bakabilir.


* Lozan'da bizi temsilen Yahudi Haham başısı Haim Naum'u görevlendirmiş, Ankaradaki birinci Mecliste vatan sever dindar vekilleri pasifize ettikten sonra mason olanları doldurmuştur. İkinci meclis açılış konusmasında ' Gökten indiği zannedilen dogmalar' diyerek mason nizam duruşu ile Kuranı inkar edişi bizzat videolarda mevcuttur. dileyen izler. Bu gerçekleri Sinan Meydan (ki bizzat kendisiyle sohbetlerim olmuştur), Murat Bardakçı, Ümit Zileli bildikleri halde söylemezler ; çünkü toplumun kahır ekseriyeti liderini Müslüman bilir


*Doğu Perinçek gibi Ermeni kökenli İşçi Partisi (bi dönem içlerinde bulundum) Lideri, İkibin'e Doğru dergisinde ( Bu dergi bende mevcuttur ) 'M.Kemal'de benim gibi Ateistti demek sureti ile gerçekleri dile getirmiş, Can Dündar, Abbas Güçlü ile katıldığı bir programda M.Kemal'in müslüman olmadığını ve okutulması için okullarda el yazması kitabının okutulmadığını söylemiş bu konuda da ısrar edince çalıştığı gazeteden kovulmuştur. Bunlar yakın zamanda meydana geldi dileyen araştırsın. M.Kamal'ın el yazması eserlerinde İslam ile ilgili görüşlerinin olduğu kısımda Peygamberimize (haşa)Yalancı demesi, Türkleri ve Arapları kötülemesi, Pagan ve Şaman bir kültürün temsilcisi olduğunu dikte etmesi gibi şeyler mevcuttur.


* Bu eserin bir yerinde 'Natür (doğa) İnsanı yarattı ve kendine de taptırdı' diyerek bu gerçeği kendi agzıylada itiraf etmiştir. Andrew Mango ile olan mülakatında ise 'Ben dinsizim ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum.' demesi bu gerçeği dile getirmesi açısından bir nüanstır.


* Mason Locaları kapattırdıgı tamamen yalandır. Sadece faaliyetlerini askıya aldırttı. Çünkü Maşrık-ı Azam yapılmadı. Çünkü deist degil ateistti. Masonlar evreni dizayn eden bir ilaha inanırlar ; ama bu bozuk bir inanç olsa da Ateist olanları yükseltmezler . Kendisi Makedonya Resorta Veritas Locasına hala kaydı bulunan bir masondur. Dileyene orjinal nüshasının resmini gönderebilirim. Masonlar bin yıldır yeryüzünden islamı silmek için çalışan Yahudilerin Siyonist kesimine çalışan birer saklı örgüttür. Bütün islam ülkelerinde homojen olarak dagılmış Yahudileri bulur ve kendi adlarına çalıştırır. Rusyada Çarlığı yıkıp yerine dinsiz sovyet rejimini kuran Stalin, Lenin, Troçkide yahudidir. ve hala da mevcutturlar ama Putin döneminde bunlarla müthiş bir mücadeleye girişilmiştir. Yahudi oligarklarla olan mücadelesinden dolayı Türkiyede tayyipe yapılan saldırıların aynısı oradaki Yahudi Medya tarafından yapılmaktadır.


* Bugün Ukrayna'nın karışması dahi bu sebepledir. İngilizler ve Almanlar yahudi kontorlündedir. Ukrayna Rusyanın Avrupaya acılan kapısıdır. o nedenle olaylar mevcut. her ne ise dagılmasın. Fransız Lider Napolyon, Amerikanın kurucusu Washington, Karl Marks, Niectzhe, Darwin, Hüsnü Mübarek, Benazir Butto ve adını sayamadıgım bir çok kişi yahudi ve masondur. Masonların Nizam duruşu dört parmak ceket içinden içeride baş parmak dışarıda kalacak şekilde verilen pozdur. M.Kemalin bu sekilde tam 27 fotografı vardır. Bu ben sizdenim anlamı tasır. Muharref Tevrattaki Hazekel ve Mezmurlarda 'Rab elini gögsüne koymanı istedi ve seni yücceltti.' ayetinin tezahürüdür.


* Dünya'da 5816 nolu kanunla korunan tek lider olma özelliğini taşır ve tarihi gerçeklerin oldugu arşivler hala acılmamıştır. Bunu sordukmu kendimize acaba neden ? Bakın arkadaşlar biz Osmanlı ve selçuklu olarak bin yıldan fazla bir süre Haçlıların burnunu yere sürtmüşüz. Adamlar kuranı elimizden almadıkça bizlere engel olamayacaklarını İsvicrenin Basel kentinde toplanan üçüncü siyonist kongrede karar olarak almışlardır. M.Kemal bu nedenle palazlandı ve ingilizlerce desteklendi. Şu anki olan olaylara bakan beni anlar. Mısırdaki İhvan Lideri, Mısır'ın Doğan Medyası benzeri medyası tarafından önce karalandı, ayaklanma için zemin hazırlandı sonra ayarladıkları Yahudi Sisi ile birlikte darbeyi yaptırttı, Tahrire toplattıkları yüz bin Kıpti Hristyanla dünyaya 'işte Mısır Halkı burada, Mursiyi istemiyor' mesajı verdirtti. Ama Rabia Meydanında toplanan iki milyon Mısırlıya bir kare dahi yer vermedi.


* Seversiniz yahut nefret edersiniz o beni baglamaz ; ama aynı kumpas Tayyip Erdoğan'a da kuruldu. ben oynanan oyunu görün diyorum. Yahudileri bilmiyorsunuz. O nedenle belki bana kızıyorsunuz ya da Tayyip yanlısı diyorsunuz. Asla !


Taksime toplananların %80’i Alevi idi. ve bilinçli bir şeydi bu. Suriye politikasında Nusayri ( Hz. Aliye ilahlık isnad eden batıni islam dışı sapkın bir şia ekolü) Esed'e verdiği destegi çeken Tayyipe karşı Alevilerin başkaldırışıdır. Askeriye, Yargı, Bürokrasideki etkinliğini kaybeden Laik Alevilerin bilinçli organizesiydi bu. Tıpkı tarihteki Celali ve Şahkulu (Şii İran Şahı İsmaile nispetle ) İsyanlarının bir benzeri idi Ve İstiklalde toplananların içinde Rum, Ermeni Yunan ve Yahudide vardı. Aynı oyunu 31Mart Hadisesinde Abdulhamide de oynadılar. Erbakan, Menderes, Özal, Yazıcıoğlu bu sebeple hedefti.


* M.Kamal İngilizlerin 12.yüzyıldan itibaren politikalarına yön veren Yahudilerce desteklendi ve Lozan'daki anlaşma gereği İslam Öldürülmek istendi. İnkılaplara bakan bunu görür. Gelişme ve Batılılaşma işin kılıfı. Almanlar ve Japonlar bizden 22sene sonra yerle bir oldu ve imkansızlıklara ragmen 10sene içinde bizden daha iyi konuma geldi. Bunu hiç bir kemalist izah edemez.


* Türkiyede ki Basın sahiplerinden Hürriyet Sedat Simavi, Cumhuriyet Yunus ve Nadir Nadi, Sözcü Haldun Simavi adlı Yahudiye Doğan Holding ise Aydın Doğan adlı Mason'a aittir. Bu nedenler sıkı birer kemalisttirler. Çünkü İslamın gelmesini istememektedirler. Nedeni de Ortadoğuda 1948 yılında Laik Masonik Türkiye hükümeti tarafından tanınan İsrailin varlığının tehlikeye girmesi. İşte tamda bu nedenle dehşet derecede Tayyip Düşmanlığı yapıp dünyada ellerinde bulundurdukları basınla ona saldırı gerçekleştirmektedirler. BBC, CNN VE Reuters gibi kanallar, Bir Milyonluk Ak Parti Kazlıçeşme Mitinginde, 'Tayyip karşıtları toplandı' diyecek kadar ahlaki olmayan bir yayın politikası ile saldırmışlardır. Mesele Tayyip degil, onun yerinde Kılıçdaroğlu olsa ona da aynı muameleyi yaparlar. Menfaatlerine ters kişilere tarih boyu bunu yaptılar. İsrail Dinoma Merkezinde nükleer çalışmaları eleştiren Clinton'a Monica Lewinsky adında yahudi kızının musallatı, Amerikan Merkez Bankın Para Basma işinin Rocsthild Yahudi ailesinden alınıp Merkez Bankasına bırakılmasını isteyen Kennedy'nin suikaste kurban gitmesi, Demokrat lideri Obamaya, Cumhuriyetçi Yahudi senatörler tarafından yapılan baskı, İsraildeki bankalara para transferinin durdurulmasını isteyen imf Baskanı Dominiq Strahus Kahn'a otelde hizmetçi bir kadının musallat edilmesi ve medya ayagı ile baskı yapılıp istifaya mecbur edilmesi,(Fransa C. Başkanı olması muhtemelken Fransız Yahudi Medyasınca linç edildi ve Şuandaki Polonya Yahudisi Francois Hollande C. Başkanı oldu) ve daha bir sürü sui kast, şantaj, manipülasyon... Yahudileri tanımayan bugünkü olayları anlamlandıramaz


* Son olarak : Türkiyede M.Kamalı savunan yazar çizer takımına bakın, ya Alevilik maskesi giymiş ama Alevilikle alakası olmayan islam karşıtları, ya Kripto Ermeni yahut Sebetayistler yada Irkçılığı gözlerini kör eden şamanist ruhlu Türklerdir. Ne olursa olsun tarihi yalanlar ilanihaye saklanamaz. YARASALARIN HATIRINA GÜNEŞ DOĞMAKTAN VAZGEÇMEZ !!!!! Selam ve dua ile.___// Remzi


Editör: Haber Merkezi