İBB Başkanı Ekrem İmamaoğlu'nun bugünkü Safranbolu ziyaretine MHP Safranbolu İlçe Teşkilatının binasına astığı pankart ile Safranbolu Ülkü Ocakları'nın bayrağı damgayı vurdu.

Muhtemel Cumhurbaşkanı adayı olması beklenilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Safranbolu ziyaretinde yoğun vatandaş kalabalığı dikkatleri çekerken MHP Safranbololu İlçe Başkanlığı'nın binasına astığı pankartta 'EKREM BİLEMEDİK HANGİSİ SENSİN' yazısı ve İmamoğlu'nun klise papazıyla,UMRE ziyareti, Kılıçdaroğlu ve Akşener ile kucaklaşırkenki gibi çeşitli fotografları vardı.

Kıranköydeki Safranbolu Belediye binasına 50 metre uzaklıkta asılan bu pankartın yanı sıra Ülkü Ocakları'nında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla dış cephe kaplaması yapılan binanın çatısı Bostkurt-Ülkü Ocakları ve Türk Bayrağı sallandırması da İmamoğlu'nun dikkatlerinden kaçmadı.

Milliyetçi hareket partisi Safranbolu İlçe Başkanlığı ile Safranbolu Ülkü Ocakları'nın pankartlı ve bayraklı eylemleri İmamoğlu'nun Safranbolu ziyaretlerine damgayı vurdu.

MHP ve Ülkü Ocakları'nın bu eylemleri Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanlığı ile Safranbolu İlçe Başkanlığı'nın pasifliği olarak değerlendirildi.

 WhatsApp Image 2023-01-21 at 22.04.40

WhatsApp Image 2023-01-21 at 22.04.39