korkut-06.03-1

 

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İLTER FATİH KORKUT CUMA PAZARINDA HALKLA BÜTÜNLEŞTİ


 


VATANDAŞIN KORKUT’A GÖSTERDİĞİ İLGİ GÖZLERDEN KAÇMADI


 


KORKUT “AMACIMIZ AK PARTİ’DEN ADAY OLMAK AMA DAHA DA ÖNEMLİSİ AK PARTİ’NİN EN İYİ BAŞARIYI YAKALAMASIDIR”


 



 

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Av. İlter Fatih Korkut bu gün Karabük’ün en büyük merkez pazarı olan Cuma Pazarında pazarcı esnafı ve halkla bir araya geldi.

Pazar yerinde yaptığı seçim çalışmaları sırasında halkın İlter Fatih Korkut’a gösterdiği yoğun ilgi de dikkatleri çekti.

Gezi sırasında yaşlı bir vatandaşın Korkut’a “AK parti olarak ülke genelinde 350 oy almazsanız iki elim yakamda olacak. Biz eskiden çok çektik, şimdi rahat ediyoruz. Biz onların da ne olduğunu biliyoruz. Bizleri bu eski siyasetçilerin eline atmayın” şeklinde konuşması karşısında, İlter Fatih Korkut ise “Sakın endişe etme bey amca, belki 400 Milletvekili çıkartacağız. Karabük’ten değil iki, beş milletvekili olsa hepsini de Allah’ın izni, sizlerin desteği ile alırız.” Cevabını verdi.

Seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda da bulunan Korkut “2008 Yılında Hakkın rahmetine kavuşan değerli babam Av. Tanju Korkut’un oğlu olarak, onun bizlere bıraktığı izden yürüyoruz. 2004’te AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı, 2007’de yine AK Partimizden Milletvekili aday adayı olan rahmetli babam, aday olamadı ama partisine de hizmet etmekten asla geri kalmadı. Ben de 2011 yılında AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldum ama aday olamadım. En küçük bir küskünlük taşımadan büyüklerimiz olan Sayın Mehmet Ali Şahin ile Osman Kahveci Beyi TBMM’ye el birliği ile gönderdik. Yine milletvekili aday adayıyım, partimin beni aday gösterip göstermemesi noktasında bir endişe taşımıyorum. Aday olsam da, olmasam da rahmetli babam gibi partime sonuna kadar çalışacağım. Babam rüştünü ispat etmiş biriydi, Allah’ın izni ile bizde rüştümüzü ispat yolundayız.” Diye konuştu.

Aday gösterilmesi halinde en iyi oy oranını elde etmek için geceli, gündüzlü çalışacağını ifade eden ve doğma büyüme Karabük’ün çocuğu olduğunu vurgulayan İlter Fatih Korkut açıklamalarına şöyle devam etti;

“Gerek, birinci sıra, gerekse ikinci sıradan aday gösterilmem halinde en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum. Biz şimdi burada Karabüklülerin avukatlığını yapıyor ve hakkını hukukunu koruyoruz, Allah nasip eder TBMM’ye vekil olarak gidersek orada da Karabük’ün hakkını ve hukukunu korumak için olacağız.”

Korkut, daha sonra Cuma pazarında, pazara gelen vatandaşlar uzun saatler ile tek tek sohbet etti.

 



 

Editör: Haber Merkezi