CHP Karabük İl Başkanlığına ilk adaylığını Bülent Türkoğlu açıkladı.


 

b.turkoglu-chp

 

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Yönetiminin düşmesiyle birlikte, İl Başkanlığına ilk aday açıklamada bulundu.

Daha önceki İl Yönetiminde bulunan ve istifa ederek ayrılan Bülent Türkoğlu CHP Karabük İl Başkanlığına aday olduğunu ilan etti.

Şehir Plancısı olan Bülent Türkoğlu, geçen sene de seçimlere 3 sene kala CHP’den Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamıştı.

Bülent Türkoğlu adaylığı ile ilgili yaptığı yazılı açıklama aynen şöyle;

 
“Cumhuriyet Halk Partisi Geleceğini Arıyor

Ya tamam ya devam, ya eskilerle ya yenilerle, ya gelenekçilerle, ya yenilikçilerle…

CHP Bir şekilde yoluna devam edecek. Kişiler üzerinden harekete daha ne kadar süre tahammül edecek?

Bu kişiler ne zaman partide bir sistem dahilinde kişiye bağlı olmadan sistem kendi üzerinden yürüyecek?

Ne zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nde insanlar ‘ben varsam partim var, ben yoksam partim de yok’ çıkmazından çıkacaklar?

Ne zaman yöneticilerin toplantıları verimli, ne zaman basın açıklamaları ve bölgemizde ve ülkemizde yaşanan olaylara karşı Cumhuriyet Halk Partisi duruşunu sergilemek noktasında aczi yetimiz olacak?

‘Ben şahsım adına bir hiçim. Partimle var olurum.’ diyen kaç kişiyiz acaba? Ne zaman insanlar akıllarındakini direkt söyleyecekler? Ya da parti içinde yol arkadaşlığı sonuna kadar yürüyecek?

Tek kabul edemediğim bu soruya cevabın yine içten gelen bir sesle “HİÇBİR ZAMAN” cevabı olacaktır.

Bülent TÜRKOĞLU bir hiçtir. Bunu kendisi dile getirmektedir. İl Başkan yardımcılığını yaptığı süreçte Yenice Karşıyaka Mahallesinin sorunlarını ekip ruhu ile öne çıkardı. Konuyu işledi TBMM Genel Kurulunda İlimizden sorumlu Sayın İstanbul Milletvekilimiz Kadir Gökmen Öğüt Bey’e konuşma metni bilgi notuna kadar hazırladı ama öne çıkmadı Bayram Karadağ onunla bu dosyaları hazırladı. Bir ekip ruhu ile. Karabük CHP İl yönetiminde olması gereken ruh budur. Ekip ruhu. İl Başkanının kim olduğu bu ruhla önem taşımaz. Atatürk ilkelerinde yoluna devam eden her CUMHURİYET kazanımlarına inanmış partimiz üyesi her kişi bu onurlu görevi yerine getirebilir. Oysa bizim paylaşamadığımız nedir o zaman?

Bülent TÜRKOĞLU yine bir hiçtir. Bunu yine kendisi dile getirmektedir. Karabük Katı Atık Bertaraf Tesis alanı HEYELAN Raporlarını bularak proje ve uygulamadan kaynaklı sorunları yine Bayram Karadağ ile ulusal basına ve TBMM gündemine taşımıştır. Hangi partili arkadaşı bu konuları enine boyuna bilmektedir. Bülent TÜRKOĞLU şahsına münhasır, yenilikçi, Vatanperver, çözüm odaklı, fikir dünyasına sahip bir kişidir.

Yani tek başına bir hiçtir. Şairin de dediği gibi “Bizler tek kanatlı melekleriz, kucaklaşırsak uçabiliriz.” İşte Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinde yaşanan bir süredir gel istifa, gel geri dön git gel ve met cezirlerin de gerçek sebebi budur. Sevgisizlik, saygısızlık, bir tek ben varım, KISACA BENCİLLİK.

Bu sorunlar çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisinde sevgiyi şamil kılacak milli, manevi değerlere saygı, halkının derdi ile hemhal olabilecek sorunlara çözüm önerisi getirebilecek ekip ruhunu taşıyan bir yönetim Karabük Cumhuriyet Halk Partisini şaha kaldırır.

Zira bölgemizde pek çok sorun var. Karabük, Safranbolu, Yenice, Ovacık, Ovacuma sorunlar yumağıdır adeta. Bu sorunlara modern yenilikçi mevzuatına hakim ekipler hem çözüm önerisi getirir, hem de halkının derdi ile hemhal olarak halk tabanında emeğe dayalı, sevgi ve hoş görüye, sabıra dayalı bir ekibin neler yapabileceğini hep birlikte görebilmek ümidiyle;

Karabük Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’na talibim. Şahsım ve kuracağımız yönetimde en büyük kıstasımız;

Bu partiye hizmet etmiş ağabeylerimizi her daim yanımızda görmek, fikirlerini sadece almak değil uygulama bulma noktasında yol gösterileri doğrultusunda;

-          Şaibesiz

-          Hesap verebilir

-          Şeffaf

-          Bencil merkezden toplumsal hedefleri ön planda tutan

-          En önemlisi İKTİDAR hedefi ile koşan bir Cumhuriyet Halk Partisi yaratmak adına

Delege arkadaşlarımızın da kişiden ziyade, şahıstan ziyade yeni bir ufuk ve atılım için, çoğunluklu katılım için sorunları çözmek adına, istişare kurullarında bundan sonraki süreçte her daim aktif rol üstlenebilecekleri bir program ve hedef dahilinde koşan en önemlisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün emaneti olan CUMHURİYET KAZANIMLARINI çocuklarımızdan esirgememek adına…

Bülent TÜRKOĞLU, şahsı ve ekibi adına fikri hür vicdanı hür insanların oluşturduğu delagasyonda karşılık bulmak istemektedir. Neler başarabileceğimizi hep birlikte göreceğiz.

Kimsenin adamı değilim, Halkımıza ve delagasyona şahsım ve ekibimizi emanet ediyoruz.

Dilerim bu süreç içinde kazanan her daim Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Başta taahhüt etmeliyim ki; Bu süreçte kişisel bir kazanım söz konusu değildir. Şahsım her zaman Cumhuriyet Halk Partisi içinde görev almaya, çalışmalara omuz vermeye hazır olacaktır.”

Editör: Haber Merkezi