İHLAS EVLERİ HUZURLU İNŞAAT GENEL MÜDÜRÜ BAYRAM BIYIKLI: “KARABÜK PROJELERİNİN DEVAMI GELECEK”


 

20150122AW305037_01Anadolu’da inşaat sektörünün lideri konumunda olan İhlas Evleri, Karabük’te ikinci etabının hazırlıkları tamamladı.

İhlas Evleri Huzur İnşaat tarafından 100. Yıl mahallesinde inşa edilecek olan 7 bloktan oluşan 136 daire ve 5 dükkanın yer aldığı konutlarının tanıtım yemeği yapıldı.

100. Yıl Old City’de yapılan tanıtım yemeğine İhlas Evleri Huzurlu İnşaat AŞ. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Holding Kardeniz Bölge Müdürü Ahmet Kedem Kahtı, Zonguldak Bölge Temsilcisi Yusuf Yıldız, daire satın alanlar ile İhlas çalışanları katıldı.

İhlas Evleri Huzur İnşaat A.Ş. Genel Müdür Bayram Bıyıklı, Anadolu’da bugüne kadar yapmış oldukları projelerden yüz yüz akı ile çıktıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerini söyledi.

20150122AW305037_02Bıyıklı, ikinci etap projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “Başarı yalnız değildir, başarı takım ve ekip çalışması ile oluyor. Huzurlu inşaatın takımı birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Türkiye genelinde 19 il ve ilçede iş yapıyoruz. Karabük, Karabük olalı böyle projeler görmedi. Birinci etap için söylüyorum. İkinci etapta böyle. Birinci etebı inşallah yaza teslim edeceğiz. Biz ihlas olarak teknolojiye çok dikkat ediyoruz. Teknolojinin en son sistemlerini kullandık. Kalite olarak ve işçiliği dört dörtlük yapmaya gayret ediyoruz. Birinci ve ikinci etaptan daire almayan pişman olduğunu göreceksiniz . Biz site yapıyoruz. Site demek her tarafı dört duvarla çevrilmiş, çocukları, ailesi hanımı, evladı her şeyi emniyet altında demektir. Yani site olmayan evlere hapishane gibidir. Neden? Çocuk dışarı çıkamaz. Çıksa araba vurur. Çıksa gidecek bir yer yok. Ama site demek, hele hele uzun bir inşaat sitesi demek çocuk aşağıya indiği anda kamelyası hazır, parkı hazır, havuzu hazır, oturma yerleri hazır. Ağaçlandırılmış, yemyeşil beş sene sonra on sene sonra göreceksiniz ki orman olmuş o bölge. Her yerini de böyle yapıyoruz emin olun. İhlasın yaptığı bütün yerlerde biz buna son derece dikkat ediyoruz. Ağaçlarını dikiyoruz. Ağaçlandırıyoruz. Otomatik sulama tesisi yapıyoruz. Karabük’ün yıldız projesi oldu. Birinci etapta olduğu gibi ikinci etaptada fore kazık kullanıyoruz. Biz her türlü tedbiri alıyoruz. Sadece fore kazıklara temellere 1 milyon TL harcıyoruz. Hiçbir şeyinden çekinmiyoruz. Biz şuan Türkiye'nin 19 il ve ilçesinde varız. Yüzümüzün akıyla çıkıyoruz. var. Şuanda teslim ettiğimiz ve edeceğiz bin 800 daire. Yeni yapacağımız ve imzasını attığımız 2 bin 600 daire daha yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi