KARABÜK NET HABER YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ HALKIN NABZINI TUTUYOR


 

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BAŞLAYACAĞIMIZ KAMUOYU ANKETİMİZ SEÇİMLER BOYUNCA SÜRECEK


 

İLK ANKETİMİZ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ’NİN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İSTENİP, İSTENMEDİĞİ YÖNÜNDE


 

ANKETİMİZE MOBİL CEP TELEFONLARINIZLA’DA KATILABİLECEKSİNİZ


 

r.vergili-dev-anket


Karabük Net Haber, yerel seçimler öncesi halkın nabzını tutmaya başladık.

Yerel Seçimlerde Karabüklüler Belediye Başkanı olarak, tekrar mevcut Başkan Rafet Vergili’yi görmek istiyor mu, istemiyor mu?

İlk anketimiz Karabük Merkez ilçeden başlıyor ve diğer ilçelerin mevcut belediye başkanları ile ilgili de seçmenin nabzını tutacağız.

“Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Bir Dönem Daha Belediye Başkanlığı Yapmalı mı?” sorusunu sizlere soruyor ve vereceğiniz cevaplar ile seçimin nabzını birlikte tutmaya çalışacağız.

Karabük Net Haber olarak ilk etapta İlçe Belediye Başkanlarından halkın memnun olup, olmadığı yönünde sizlerin görüşlerini kamuoyu ile paylaşacağız.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile ilgili olan anketimiz 25.09.2013 Çarşamba günü 00:00’da başladı ve 01.10.2013 Salı günü yine gece 00:00’da sonlandırılacak.

ANKETİMİZE CEP TELEFONLARINIZLA DA KATILABİLİRSİNİZ

Karabük Net Haber, bir ilki daha sizler ile paylaşıyor ve yeni mobil görüntü uygulamamız çerçevesinde cep telefonlarınızla da oy kullanabileceksiniz.

Cep telefonlarınız ve diğer mobil cihazlarınızla da kullanacağınız oylar aynı zamanda haber sitemiz ile entegreli olacak.

ANKET KAYITLARI İSTEYEN MUHATAPLARINA VERİLECEK

Ankete oy kullanımların teknik dilde olan LOG kayıtları tutulacak ve tüm log kayıtları isteyen muhataplarına dijital ortamda verilecektir.

LOG Kayıtları ya anket ile ilgili olan kişiye, ya da muhalif taraflarına takdim edilir.

Anket ile ilgi olarak Sorularınız İçin +903704129998 Nolu telefonumuz arayabilirsiniz.

LOG Kaydı; Ankette kullanılan tüm oyların, hangi IP’den, hangi zaman diliminde, oyunu kullandığı yönünde tutulan kayıtlardır.