ERKEK ARKADAŞININ KENDİSİNE TECAVÜZ ETMEYE KALKTIĞINI İDDİA EDEN GENÇ KIZ, JANDARMAYA SIĞINDI


 

genc-kiza-tecavuz

Karabük'te konuşmak için gittiği erkek arkadaşının kendisine tecavüz etmeye kalktığını iddia eden genç kız, jandarmaya sığındı.

Edinilen bilgiye göre, M.G.Ö. (28) isimli şahıs, kız arkadaşı B.Ç. (21) ile konuşmak için otomobil ile Bulak köyü tarlalarının bulunduğu alana gitti. Burada iddiaya göre M.G.Ö, kız arkadaşı B.Ç. ile zorla ilişkiye girmeye çalıştı. Erkek arkadaşına direnen ve güçlükle elinden kaçmayı başaran B.Ç., yola çıkarak bu sırada geçen bir aracı durdurup, jandarma karakoluna sığındı.

Jandarmada ifadesi alınan B.Ç.'nin şikayeti üzerine ekipler, M.G.Ö.'yü gözaltına aldı. B.Ç. ayrıca, eski erkek arkadaşı M.G.’nin de elinde kendisine ait çıplak fotoğraflarının olduğunu ve tehdit ettiğini söyledi. Jandarma ekipleri tarafından M.G. de gözaltına alınırken, jandarmada ifadeleri alınan M.G.Ö. ve M.G., daha sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılıkça ifadesi alınan M.G. serbest bırakılırken, M.G.Ö. ise mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etmeyen M.G.Ö., 3 ay denetimli serbestlik verilerek bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi