• DOLAR 32,37 %0.16
  • EURO 34,98 %-0.31
  • ALTIN 2.326,10 %0.24
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.772 %1.97
  • ETHERIUM 3.561 %1.32
13°

Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Depreme rağmen çalışma azmiyle okulun en başarılı öğrencisi olan Yusuf Kağan, birinciliğin gururunu yaşıyor.

Alt Manşet

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından Karabük'ün Safranbolu ilçesine getirilen depremzede ailelerin çocuklarına psikososyal destek veriliyor

Alt Manşet

Karabük Valisi Fuat Gürel, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden 3 bin 51 vatandaşın kentte misafir edildiğini bildirdi.

Alt Manşet

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan bir vatandaş, boşta olan dairesini, 5 yıllığına kira almadan, depremden sağ olarak kurtulan Açık ailesine açtı.

Alt Manşet

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Karabük'te depremzedeler için 9 milyon 19 bin lira yardım toplandı.

Alt Manşet

Hatay'da depremde yaşamını yitiren 8 aylık hamile öğretmen Sevde Kökçü Demir, memleketi Karabük'te son yolculuğuna uğurlandı.

Alt Manşet

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası Karabük Valiliği yardım ve destek için teyakkuz durumuna geçti.

BÖLGE HABERLERİ

Safranbolu Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında yardım kampanyası başlattı.

BÖLGE HABERLERİ

Karabük Valiliği, merkez üssü Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen deprem nedeniyle nakdi ve ayni yardım çağrısında...

Alt Manşet

Karabük Valiliğinin Koordinasyonunda kamu ve özel kuruluşlardan deprem bölgesine, araç, ekipman ve ekiplerin sevkleri devam ediyor.

Alt Manşet

Deprem bölgesindeki arama kurtarma faaliyetlerine yardımcı olabilecek branşlardaki Karabük Üniversitesi personeli depremzedelere yardım için yola çıktı.

BÖLGE HABERLERİ

Karabük Belediyesi'nin deprem bölgesine yardımları devam ederken Karabük İtfaiyesi de afet bölgesinde hayat kurtarmaya devam ediyor

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu