• DOLAR 32,35 %0.18
  • EURO 35,21 %0.06
  • ALTIN 2.246,84 %0.15
  • BİST100 %
  • BITCOIN 65.650 %-3.31
  • ETHERIUM 3.416 %-5.84
4°

AK Parti Haberleri

AK Parti haberleri ve güncel AK Parti gelişmeleri, AK Parti ile ilgili tüm video, AK Parti fotoğrafları ve AK Parti haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı M. Yasin Aydın, Elif Köse’nin algı operasyonu yaptığını ifade eden bir basın açıklaması yayınladı.

Güncel

Safranbolu AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, projelerini açıkladığı tanıtım toplantısında adeta başkan gibi karşılandı.

Eflani

AK Parti Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, ilçeye doğal gaz getirilme kararını açıklayarak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin iddialarına cevap...

Güncel

AK Parti Karabük İl Başkanlığınca “Türkiye Yüzyılı Karabük Vizyonu Medya Buluşması” programı düzenledi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanlığı, 81 ilde eş zamanlı düzenlenen basın toplantısında Kadınlar Günü açıklaması yaptı.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, kendisiyle görüşmek isteyen bedensel engelli Elvan Rabia Dönmez’e doğum günü sürprizi yaptı.

Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, vadettikleri tüm projeleri halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın proje tanıtım toplantısına katıldı.

Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya: “Sahada ciddi bir destek, ciddi bir teveccüh ve değişim arzusu var”

Güncel

Ak Parti Adayı Özkan Çetinkaya, Rafet Vergili’yi kastederek “Bazı horozlar kendi öttüğü için güneşin doğduğunu sanıyor” açıklamasını yaptı.

Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, adaylığının 38. gününde rakibi Rafet Vergili’yi basın aracılığı ile ilk defa eleştirdi.

Alt Manşet

AK Parti tarafından Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı olarak Karabük’ten aday gösterilen Özkan Çetinkaya, parti teşkilat kademeleri ile birlikte...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu