20141022AW223585_01Karışık dövüş sanatlarında dünya birincisi olan Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Hazırlık Bölümü öğrencisi Khayal Abdullayev Rektör Prof.Dr.Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ederek, mutluluğunu paylaştı.

KBÜ öğrencisi Khayal Abdullayev, 16-19 Ekim 2014 tarihlerinde Ukrayna Lvıv şehrinde düzenlenen MMA ( Mixed Martial Arts) Karışık Dövüş Sanatları’nda Dünya Şampiyonluğunu elde etti.

Öğrencilerinin başarısından dolayı onur ve gurur duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum. Ayyıldızlı Stadyumumuz yapılırken, buradan üniversitemiz ve ülkemiz adına şampiyonların çıkmasını hayal ediyordum. Gün geldi, üniversitemizi ve ülkemizi temsil eden yıldızlar, şampiyonlar çıkmaya başladı. Hayallerimin gerçekleşmiş olmasından dolayı çok mutlu oldum. Ben öğrencilerime inanıyor ve güveniyorum. Bizleri onurlandıracak, gururlandıracak daha nice şampiyonlar bu Ayyıldızın içerisinden Karabük Üniversitesi’nden çıkacaktır. Öğrencimiz Khayal Abdullayev’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum ”dedi.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Khayal Abdullayev’i tekrar tebrik ederek, hediyelerini takdim etti.

Editör: Haber Merkezi