CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, partilerinin en başından beri PKK’nın eli kanlı terör örgütü olduğunu belirttiklerini ifade ederek 28 Mayıs seçimlerinde vatandaşları sandığa davet etti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları için Karabük’e geldi. 

Kemal Güneş Caddesinde konuşan Altay, 14 Mayıs seçimlerinde kimsenin kazanmadığını belirterek, “Bir kişi kaybetti. Erdoğan kaybetti. 14 Mayıs seçimleri ilgili bir gerçek varsa o da budur” dedi.

 “CHP EN BAŞINDAN BERİ PKK İÇİN ELİ KANLI BİR TERÖR ÖRGÜTÜ DEMİŞTİR"

28 Mayıs için umutlu olduklarını ifade eden Altay, “İnşallah Türkiye terörün bitmesi, Suriyelilerin gitmesi, hırsızların hesap vermesi için Bay Kemal'i Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı yapacak. Hiç kimsenin endişesi olmasın. AK Partili kardeşlerimiz bize milliyetçilik dersi vermeye terörle ilişkilendirmeye kalkmasın. Cumhuriyet Halk Partisi terörle arasına mesafeyi en net koymuş partidir. Cumhuriyet Halk Partisi en başından beri PKK için eli kanlı bir terör örgütü demiştir” diye konuştu. 

28 Mayıs seçimleri için sandık çağrısı yapan Altay, şunları söyledi: “Sandıkları boş bırakmayalım. Sandık güvenliği için her taraf elinden geleni yapsın. Sandığa gitmeyen kalmasın. Bay Kemal'e oy versin, vermesinler ama bütün Karabüklüleri sandığa davet ediyorum. Sandık demokrasidir. Sandık çaredir. Sandık millet iradesinin çıktığı yerin adıdır.

Sandık yeni Türkiye’nin, yeni bir başlangıcın, temiz devletin, temiz siyasetin, temiz toplumun başlayacağı, gününe de 28 Mayıs sandık günüdür. Karabükümüze de Türkiye'mize de 86 milyonumuza da hayırlı olsun.”

Editör: Vasfiye Yılmaz