Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Aday Adayı İsmail Yılmaz, adaylık yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Parti teşkilatlarının ziyaretlerini hemen hemen tamamlayan Yılmaz, dün de Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi ekibiyle birlikte makamında ziyaret etti.

Başkan Köse’nin sıcak karşılamasından memnun kalan İsmail Yılmaz “Batı Karadeniz ve bölgemizin gözde kenti güzel Safranbolu’muzdayız. Safranbolu’muzun değerli Başkanı Elif Köse Hanımefendiyi ziyarete geldik. Kendileri bizi çok sıcak karşıladılar, bu sıcak karşılama için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah ülkemizde bu şekilde Belediye Başkanlarımızın çoğalması en büyük dileğimiz. Çünkü kadın elinin değdiği her şey daha bir başka oluyor, İnşallah Safranbolu daha da güzel olacak.” diye konuştu.

Bir gurup genç ve kadınla Başkan Köse’ye yaptığı ziyaret sırasında İsmail Yılmaz açıklamalarına şöyle devam etti;

Karabük’ümüzün göz bebeği kenti Safranbolu'dayız. Geçmişte koruma kapsamına alınırken değerli mimar arkadaşımız Yavuz İnce Bey çok yakın bir dostumuzdu. Yakın bir zaman da kaybettik, hala hayatta olan Metin Sözen Bey ve o dönemim değerli Başkanı Kızıltan ağabeyimizin büyük bir emeği var. Burada şahsınızda geçmişte görev alan tüm Belediye Başkanlarımızı ve ebediyete intikal edenleri saygıyla anıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partimizin kadın bir Belediye Başkanı olarak, sizin burada bulunmanızdan onur duyuyoruz, her zaman yanınızdayız ve destekçiniz olacağız.

Safranbolu'nun sadece kültür turizmi değil, buna ilaveten Eskipazar'ın Roma döneminden kalmış büyük bir hazinesi var çıkartılmamış, Eflani'nin doğa manzarası, Keltepe deki kayak merkezi, Yenicemizin müthiş doğası, bunlar birleştirilirse gerçekten Safranbolu daha da önem kazanacaktır. O nedenle tarihin ve kültürün yaşadığı kent, sizinde bu kentte vermiş olduğunuz mücadeleyi izliyoruz. Bazı şeyler kolay olmuyor. Kentin güzelleşmesi adına yaptığınız son çalışmalar çok güzel, diğer çalışmaların dışında. Safranbolu'nun kendi kimliğine kavuşması anlamında hamlelerin yapılması gerekiyor. Mevcut siyasal iktidarla çalışmanın zorluğunu da biliyoruz, kolay olmuyor bunları yapmak. Mevcut şartları kullanarak en iyi işleri yapmaya çalışıyorsunuz.

Bir seçim sürecine girdik, ülkemiz şu an bir yol ayrımında. Hep beraber bütün insanlar aynı kelimeyi kullanıyorlar ama gerçekten bu işin dönüşü yok, o nedenle bu süreçte partimiz adına söylüyorum, bütün ülkesini seven insanların birleşmesi gerekir, partiyi bir tarafa bırakarak.”

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’de CHP Karabük Milletvekili Aday Adayı İsmail Yılmaz ile ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalar ile ilgili Yılmaz’a bazı bilgiler aktardı.