KARABÜK’ÜN TANINMIŞ SİYASET ADAMI KALKINMA BAKAN YARDIMCISI MEHMET CEYLAN, ADAY ADAYI SÜRECİNE GİRECEK Mİ..?


CEYLAN “BEN GÖREV ADAMIYIM, KAÇMAM”


ceylan-gorev-adamiyim

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti Milletvekili Aday Adayları yavaş yavaş belirlenmeye başlıyor.

Yüksek Seçim Kurulu kararı gereği, aday olmak isteyen ve 10 Şubat tarihinde görevlerinden istifa etme zorunluluğu olanlar kapsamında Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’da bulunuyor.

Ceylan “Adaylık sürecine dahil olacak mısınız?” sorumuza cevap verdi.

Mehmet Ceylan “Ben görev adamıyım, partimin iyi gününde ve kötü gününde yanındayım. Verilen görevden kaçmam gibi bir şey söz konusu olamaz.” Dedi.

Karabük Net Haber İmtiyaz Sahibi ve sorumlu editörü Ergün Başkaya’nın telefonla sorularını cevaplayan Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan “AK Parti’nin kuruluş tarihinden bu yana içindeyim. Bana ne görev verildiyse, hiç tartışmasız hazır olduk. Geçtiğimiz yerel seçimlerde olduğu gibi. Ben partime, şu seçimlerde aday olmam, bu seçimlerde aday olurum gibi bir yaklaşımda bu zamana kadar hiç bulunmadım, bulunmamda. Bana bir görev tebliğ edilirse, en iyi şekilde o görevi yerine getirmenin çabası içinde olurum” dedi.

Aday adaylığı ile ilgili, istifa etmeyeceği ve gerekli yerlerden “sen şimdiki görevinde kal” gibi söylemler çıktığını hatırlattığımız Ceylan “İstifa için 10 günlük bir süre var ve gerekli istişareleri yapıyorum. Kimse bana istifa etme veya et gibi bir söylemde bulunmuş değil. Partimin karar organları neyi uygun görürse hazırım.” Dedi.