YENİCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLI “KAZANAN YENİCE VE YENİCE HALKI OLMUŞTUR”


 

yenice-tesekkur


30 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkan AK Parti’nin Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, seçmenlere teşekkür etti.

Çaylı "Kazanan Yenice ve Yenice halkı oldu" dedi.

İkinci kez Başkanlık koltuğuna oturan Zeki Çaylı, seçimlerin çok güzel bir atmosferde gerçekleştiğini dile getirerek, Emniyet güçleri başta olmak üzere bu sükûnetin sağlamasında emeği ve katkısı olanlara da teşekkür etti.

Çaylı, açıklamasında şunları söyledi;
“Bir demokrasi şölenini daha geride bıraktık. Yenice’mizde seçimlerin galibi, halkımız olmuştur. Halkın verdiği her türlü karara saygı duyduğumuzu her platformda dile getirmiştim, bugün bir kez daha dile getiriyorum. Güzel bir seçim kampanyası uyguladık. Büyüklerimizin önerilerini iyi değerlendirdik, bu önerilerden feyiz aldık.

Gençlik kollarımız, Kadın kollarımız ve velhasıl bütün teşkilatlarımız zaman tanımamaksızın çalıştı. Bu vesile ile onlara da teşekkür ediyorum.

Bundan sonra görev ve yükümlülüklerimiz bu seçim neticesi ile daha da arttı. Verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek için çalışma içinde olacağız. Tüm ekibimiz, Yenice’mizin emrinde ve hizmetinde olacaktır. Bir seçimi daha geride bırakırken her şeyi geride bırakıyoruz. Bize kötü söz söyleyenleri ve her türlü olumsuzlukları yapanları, ‘Yaratılanı, Yaratandan Ötürü ‘ sevdiğimizi bir kez daha yenilemek istiyorum.

Yenice halkı demokratik hakkını kullanmış ve bizi bir kez daha göreve getirmiştir. Halkımıza teşekkür ediyor, minnettar olduğumuzu belirtiyorum. Seçim öncesi verdiğimiz son beyanatta, ‘Ne kişiler, ne partiler, kazanan Yenice Olsun’ demiştik. Bizim söylemimiz kısa zamanda icraata dönüşecek ve kazanan Yenice olacaktır”