DALGIÇLAR KÜÇÜK MUHAMMET EMİN’İ 4 GÜNDÜR ARIYOR


kucuk-muhammet-1

Karabük’ün Yenice ilçesinde geçtiğimiz Perşembe günü meydana gelen trafik kazasında Filyos Çayı’nda kaybolan 4 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde öğretmen olan Ökkeş ve Sibel Şimşek çifti, geçtiğimiz Perşembe günü astım hastası olan çocuklarını Karabük’te hastaneye getirdikleri sırada araçları Yenice ilçesi Ören köyü mevkisinde Filyos Çayı’na uçmuştu.

Kazada öğretmen çiftin cansız bedenleri otomobilden çıkarılırken, 4 yaşındaki Muhammet Emin suda kaybolmuştu. Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’na (JÖAK) bağlı Su Altı Arama Timi ile Karabük AFAD ve Zonguldak deniz polisinin yaptığı aramalar 4. gün de devam etti.

20150201AW313361_01Çayda akıntının hızlı olması nedeniyle ekipler aramalarını kıyı bölgelerde sürdürürken, JÖAK ekipleri ise HES’in kapaklarında biriken çöplerin arasında arama yaptı. Su seviyesinin yükselmesi sonucu HES kapaklarının açılması nedeniyle arama çalışmaları genişletilirken, aramaların küçük çocuk bulununcaya kadar devam edeceği öğrenildi.

 

Editör: Haber Merkezi