BRTV'nin 18. yıl kutlamasında adeta aile ortamı vardı. Bizim Radyo Televizyon kuruluşunun 18. yılı ve BRTV Haber Daire Başkanı ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Karabük Şube Başkanı Mustafa Yanık’ın Mavi Dünyam isimli şiir kitabı tanıtım ve imza gecesi sebebiyle davetliler Büyük Kulüb'te bir araya geldi.


brtv

Bizim Radyo Televizyon'un kuruluşunun 18. yılı ve Mustafa Yanık'ın Mavi Dünyam isimli kitabının tanıtımı ve imza etkinliği sebebiyle Ak  Parti Genel Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Vali İzzettin Küçük, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, ,Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal,Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Emniyet Müdürü Oktay Keskin, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Yönetim Kurulu üyesi Çağrı Güleç ve Genel Müdür Fadıl Demirel  ile, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, işadamları , esnaflar ve basın mensupları Büyük Kulüb'te bir araya geldi.

BRTV Haber spikeri Tuncay Atay'ın sunuculuğunu yaptığı gece 18. Yıl tanıtım filmiyle başladı.18. Yıl videosunun ardından BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya BRTV’nin kuruluş yıllarında yaşadıklarını anlattı. Büyük zorluklarla BRTV’yi bugünlere getirdiklerini ifade eden Mehmet Çetinkaya bugüne kadar kurumda çeşitli görevlerde büyük emekleri olan hayatını kaybetmiş tüm dostlarını da saygıyla andı.

Çetinkaya;
 Bugün burada bizleri yalnız bırakmadınız, hepinize  teşekkür ediyorum. İlkeli ve doğru yayıncılık anlayışımızdan hiçbir zaman taviz vermekten bu günlere geldik, bundan sonra da aynı anlayışla ilerleyeceğiz. küçük kentlerde yerel yayıncılık gerçekten zor bir iş ama biz buradaki konuklarımızdan da görüyoruz ki bu dengeyi sağlamada başarılıyız. Her yıl düzenlediğimiz kuruluş kokteyllerimiz adeta Karabük buluşmasına dönüşüyor. Şehir dışından bile sadece bizimle birlikte olabilmek için buraya gelen konuklarımız var, hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bugün burada ayrıca Mustafa Yanık’ın kitabının tanıtımını da yapıyoruz. Kendisine bir an önce şifalar diliyor ve yine bir an önce bizlerle birlikte hareketli günlerin içine dönmesini diliyoruz dedi.

Mehmet Çetinkaya’nın ardından ise Vali İzzettin Küçük yaptığı konuşmasında BRTV’nin 18. yılını kutladı. Vali Küçük; “BRTV bir yerel yayın yapan televizyon olarak güzel çalışmalara imza atıyor. Her alanda ilimiz adına olumlu projelerin içinde yer almaya  çalışıyor. Ben başta BRTV yöneticileri olmak üzere tüm çalışanlarına, emekçilerine başarılar diliyor, bir kez daha 18. yıllarını kutluyorum” dedi.

 

Kokteyle katılmak üzere ilimize gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin de BRTV’nin 18. yılını kutlayarak sözlerine başladı.

Şahin;
Siyasete ilk başladığım yıllarda Mehmet Çetinkaya ile tanıştık. O dönemlerde Karabük’e geldiğimde de yayınlara çıkıyordum. BRTV’yi bu nedenle yıllardır takdirle takip ediyorum. Karabük’ün sorunlarını kendi sorunları görüp bunları çözmek adına güzel çalışmalara imza atıyorlar. Medya ayna gibi olmalıdır. Fakat iç bükey de dış bükey de değil düz bir ayna gibi olmalıdır. Olayları olduğu gibi göstermelidir. İşte BRTV bunu başarıyor. Ama tabi BRTV’nin artık ulusal boyutta yayın yapmasını diliyoruz.  dedi.

 

Programda kısa bir aradan sonra BRTV Haber Daire Başkanı Mustafa Yanık’ın Mavi Dünyam isimli şiir kitabının tanıtımına geçildi. Remzi Tüfekçi’nin yazdığı ve Mahir Acar’ın seslendirdiği sunum sırasında salonda duygusal anlar yaşanırken klibin ardından ise kutlama pastası geldi. Mustafa Yanık’ın sözlerini yazdığı ve Belediye eski yönetimi sırasında Karabük Marşı alarak kullanılan 3 Nisan Marşı eşliğinde BRTV’nin 18. yılı pastası kesildi.Kokteylde son olarak ise Karabük Tabip Odası Başkanı Dr. Talat Bayburtluoğlu’nun hazırladığı Mustafa Yanık’ın şiirlerinden oluşan sunum izletildi. Bir taraftan ise kitap imzaları devam etti.

KARABÜK BÜTÜNLEŞTİ:

 

BRTV’nin 18. yayın yılı nedeniyle Yenişehir Büyük Kulüp’te düzenlenen kokteylde Karabük’ün birlik ve beraberlik rüzgarı esti. Başta TBMM eski Başkanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin olmak üzere, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, KarabükValisi İzzettin Küçük, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Emniyet Müdürü Oktay Keskin, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Güleç, Kardemir Genel Müdürü Fadıl Demirel, Ak Parti, CHP ve MHP il Başkan ve yöneticileri, ilçelerimizin Kaymakam ve Belediye Başkanları, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası BaşkanıPehlivan Baylan başta olmak üzere ilimizin sanayici ve işadamları, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticilerinin bir arada olduğu kokteylde ilimiz adına tam bir birlik ve beraberlik ortamı oluştu. Bu arada ilerleyen yaşına rağmen, ömrünün yarısından fazlasını Yardım Sevenler Derneği Başkanı olarak geçirmiş Ecz. Hikmet Şeyhoğlu, yine ilerleyen yaşına rağmen İşadamı İbrahim Pelekoğlu’nun BRTV kokteyline katılmaları da dikkatlerden kaçmadı.

 

Geceye katılımın çok üst düzeyde ve mükemmel olduğunu belirten BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya
Tek kelime ile işte bu. Tahminlerimizden çok daha güzel bir kutlama gerçekleşti. Bizleri bu güzel gecemizde yalnız bırakmayan başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin ve Kalkınma Bakan Yardımcımız Mehmet Ceylan olmak üzere, ilimiz Valisine, Belediye Başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza ilimizin üst düzey bürokratlarına, Kardemir yöneticilerine, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum örgütlerinin yöneticilerine, işadamları ve sanayicilerimiz ile esnaflarımıza ve bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan herkese tek tek teşekkür ediyorum dedi.

MUSTAFA YANIK DA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Büyük Kulüp’te düzenlenen kokteylde konukların pek çoğu kitap standından Mustafa Yanık’ın Mavi Dünyam isimli kitabını alarak Yanık’a imzalattırdı. Gece boyunca Mustafa Yanık da kitaplarına sevgi dolu cümlelerle imza attı.

 

Üzerinde Mavi Dünyam isimli kitabının resmi bulunan kutlama pastasını da kesen Mustafa Yanık BRTV’nin düzenlemiş olduğu bu muhteşem geceden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Yanık;
Benim için gerçekten çok güzel bir gece oldu. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kitabımın hazırlanışından baskısına ve dağıtımına kadar her aşamasında dostlarımın büyük desteği oldu. Onların da isimlerini burada tek tek sayamasam da hepsine teşekkür ediyorum dedi.

BRTV 18. YIL VİDEOSU



KOKTEYLDEN KARELER