KARABÜK’ÜN İLK YEREL TV KANALLARINDAN OLAN BİZİM RADYO TV ARTIK UYDU YAYINI İLE İZLENEBİLECEK


 

brtvuyduda


Karabük’ün ilk yerel TV kanallarından olan Bizim Radyo TV (BRTV) uydu yayınına başladı. Uzun süredir test yayınları devam eden ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Astra 1G uydusunda BRTV yayını bugün sabah itibari ile başladı.

Dijital uydu alıcınızın çanağına eklenecek küçük bir aparat ile hem Türksat Kanallarını hem de BRTV’yi uydu üzerinden izleyebilirsiniz. Astra 1G uydusunda ayrıca 20 tane yerel televizyon daha yayına devam ediyor. Sizde BRTV’yi uydudan izlemek istiyorsanız en yakın teknik servise başvurmanız yeterli.

Astra  1 G uydusu Doğu Avrupa pazarına yeni girmiş ve iddialı bir konuma geldi. BRTV’de yeni parlayan bu uyduya çıkarak Türkiye’nin her yerinde, Avrupa’da, Türki Cumhuriyetlerde çok rahat izlenebilecek.

m.cetinkayaBRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’da bir açıklama yaparak şunları söyledi; “Karabük olarak mutluyuz, gururluyuz, gelişen, kalkınan, büyüyen bir Karabük’ün artık uyduda bir kanalı var. Yıllardır gurbette olan gurbetçilerimizin sıla özlemi bitecektir. İlçelerimizden bu anlamda büyük talepler vardı. Karasal olarak bu hizmeti sunmaya çalıştık kısmen başarılı olmuştuk. Ama bundan sonra herkes uydudan BRTV’yi izleyebilecek. Karabük’e ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İşte BRTV’nin uydu frekansları;

Astra 1G 31,5

FREKANS: 11817 V (Dikey)

SEMBOL: 27500

FEC: ¾

 

Editör: Haber Merkezi