BELEDİYEDEN-BİR-KEZ-DAHA-TEMİZLİK-UYARISIYenice Belediyesi, çocuk parklarının, cadde ve sokaklar ile yürüme alanlarının temiz tutulması konusunda bir kez daha uyarıda bulundu ve vatandaşlara temizlik seferberliği çağrısı yaptı.

Belediye hoparlöründen de yapılan ilan metni şöyle :“Değerli Yeniceli hemşehrilerimiz, Saygıdeğer Vatandaşlarımız,
Yenice hepimizin. Yenice Belediyesi sizlerin belediyesi.Belediyemizin yaptığı hizmetler, siz saygıdeğer halkımızın rahat ve huzurlu bir ortam geçirmeleri için yapılıyor. Şehit Er Celal Hatıl Parkı ve devamındaki oturma alanları ile Çocuk Parkı başta olmak üzere parklara, cadde ve sokaklara çekirdek ve kabuklu kuruyemiş kabuklarının atıldığı, gelişi güzel çöplerin yerlere bırakıldığı, burada bulunan masa ve sandalyelerin iyi korunmadığı üzülerek gözlemlenmektedir.

Atalarımızın da söylediği gibi, ‘ nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak ‘ sözünden de esinlenerek, cadde ve sokaklarımızı temiz tutarak kendimiz koruyalım. Yenice’yi bugünden itibaren hep birlikte temiz tutalım. Parklarımızı, oturma alanlarımızı, cadde ve sokaklarımızı nasıl temiz bulmak istiyorsak öyle koruyalım. Çekirdek, kuru yemiş kabuklarını ve her türlü çöp envalerini çöp kovalarına atalım. Birlikte Yenice’yi pırıl pırıl yapalım. Biz, Yenice Belediyesi olarak bugün bir temizlik seferberliği başlatıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı yanımızda görmeyi arzu ediyor, temiz, yaşanılabilir, parkları ve oturma alanları pırıl pırıl bir Yenice için el ele diyor, bu düşüncelerle saygılarımızı sunuyoruz “

Editör: Haber Merkezi