Yenice Belediyesi, Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın koordinasyonunda hız kesmeden yoluna devam ediyor.


 

BELEDİYE-ATATÜRK-MAHALLESİNDE-DE-HIZ-KESMİYOR30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde, Yenice halkının % 57 gibi çok yüksek oy oranı ile bir kez daha teveccühünü kazanan Zeki Çaylı, bir önceki 5 yılda olduğu gibi bu döneme de çok hızlı girdi.

Çaylı, Yenice’yi turizm şehri yapabilmek için ilk kazmayı söz verdiği gibi Seyir Terası ve Köykent için vurdu. Kalaycılar Zorlu Sokağın su problemi kökten halledildi ve yeni su hattı döşeme ve evlerin su ayrım çalışmaları gerçekleştirildi. Tretuvar betonlamaları için yaklaşık 400 m3 hazır beton kullanıldı. Merkez, Özal, Atatürk Mahallesi Hacımuharremler semtinde kilitli parke döşeme, yol genişletme, istinat duvarı ve tretuvar çalışmaları gerçekleştirildi. Yeni bir iş makinesi satın alındı. 1 binek ve 1 çift kabinli pikap satın alınması için düğmeye basıldı. Çıra Pazarı yolu asfalta hazır hale getirildi.1 cenaze nakil aracı daha alınması için çalışma başlatıldı.

Dur durak bilmeyen Yenice Belediyesi, Atatürk Mahallesi Kökçüler Küme Evleri mevkiinde de kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı. Daha önce zemin düzenlemeleri, yol genişletme, dolgu ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı yolda başlatılan kilitli parke döşeme çalışmalarında yaklaşık 2.500 m2 kilitli parke taşı kullanılacağı bildirildi.

Diğer yandan yine Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın seçim beyannamesinde yer alan projelerden birisi olan Merkez , Yirmibeşler, Menderes Mahallesi Aşağıköy ve İsmetpaşa Mahallesi’nın üst kotlarına cazibe ile su verilmesi projesinin teknik altyapı çalışmalarına başlanıldı. Yapılan teknik çalışma ile proje kapsamında yapılacak depoların kot seviyeleri belirlendi.

Editör: Haber Merkezi