AK Parti’de beklenen isim Timurçin Saylar, sessiz sedasız Karabük Belediye Başkan adaylığı için il başkanlığına başvurusunu yaptı.

Diğer adayların aksine parti binasına tek başına gelen Saylar, herhangi bir şaşalı tören olmaksızın adaylık müracaat dosyasını İl Başkanı Ferhat Salt’a teslim etti.

AK Parti Karabük İl Başkanlığı Basın bürosunun servis ettiği Saylar’ın adaylık başvuru fotoğrafları ve videosu basının eline ulaştıktan sonra bilgi sahibi olunuldu.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilat içinde çeşitli görevlerde bulunan ve en son il başkanlığı görevini de uzun yıllar başarıyla yürüten Timurçin Saylar müracaat sırasında şu ifadeleri kullandı;  

"Kendimizi hiçbir şekilde yalnız hissetmeyeceğimiz bir çatının altında olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bizler bu davaya farklı zaman ve durumlarda aralıksız olarak samimiyetle hizmet ettik, bugün de sizler hizmet ediyorsunuz.

Bugün benim için özel bir gün. Biz ev sahibi olduğumuz hiçbir yerde kendimizi misafir hissetmeyiz. Bu yüzden yek başımıza ziyaretimizi, kalabalık gelip hiçbir makamı ve kişileri incitmek istemedik. Bütün ekip arkadaşlarımızın ve hemşehrilerimizin niyet ve selamını iletmek bize düşen vazifedir. Dolayısıyla doğduğum, okuduğum, yaşadığım, büyüdüğüm, emeğin ve demir çeliğin başkenti şehrimize hizmet etmek için AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığımı ilan ediyorum.

Karabük halkı Şehri Emin görevini bize tevdi ettiğinde yapacağımız hizmetlerle hemşehrilerimizin gönlünü almaya, gençlerimizin gülümsemelerine, hanımefendilerin güvenine ve Karabük'te yaşayan bütün vatandaşlarımızın dualarına talibiz."