Karabük Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Ahmet Taylan Çebi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Doç.Dr.Ahmet Taylan Çebi mesajında, şu ifadelere yer verdi;

"Demokratik yaşantının mihenk taşlarından biri olan; halkın doğru, gerçek ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının karşılanmasına vesile olan basın mensupları ve kuruluşları oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir. 

Zor koşullar altında, bizleri ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, milli değerlerimizin ve kıymetlerimizin benimsetilmesinde de büyük bir sorumluluk üstlenmektedirler.

Kamu yararına görevlerini ifa etmekte olan değerli gazetecilerimiz, Karabük'ümüzün sosyokültürel ve sosyoekonomik gelişmesine ve kalkınmasına kayda değer katkılarda bulunmaktadırlar. Zor koşullarda dâhi basın mensuplarımız, doğru ve tarafsız bilgiye ulaşabilmek için sahada görev yapmaya ve halkımızı, milletimizi bilgilendirmeye devam etmektedir.

Bu vesileyle; bu  mesleğe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."