bakkalciya-meydan-dayagi


 

BABA OĞULDAN BAKKALCIYA SOPALARLA MEYDAN DAYAĞI


PUSUYA DÜŞÜRDÜKLERİ BAKKALCIYI SOPALARLA DÖVDÜLER


 



Karabük’te baba ve oğul pusuya düşürdükleri bakkalcıyı sopalarla meydan dayağı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Safranbolu ilçesine bağlı Konarı köyünde meydana gelen olayda, bakkal dükkanı işleten Adnan Özcan Özbek (52), evine gittiği sırada, Emin Ö. ve oğlu Mehmet Emin Ö. tarafından pusuya düşürülerek sopalarla feci şekilde dövüldü.

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda baba ve oğlun sopaları arkalarında saklayarak keşif yaptığı ve köy camisinin şadırvanın kenarında Özbek’i bekledikleri görülüyor.

İftar sonrası bakkal dükkanını açmaya gelen Adnan Özcan Özbek’in geldiğini gören Emin Ö. yumruklarla saldırırken, oğlu Mehmet Emin Özkan ise sopayla saldırdı.

Köylülerin yardımıyla baba ve oğlunun elinden kurtulan Özbek, kaldırıldığı Safranbolu Devlet Hastanesinde yarılan kafasına 20 dikiş atıldı.

Güvenlik görüntülerinde Emin Ö.’nün eşinin de bakkalın önündeki ürünleri dağıttığı görüntüleri yansıdı.

Yaşadığı korku dolu anları anlatan bakkalcı Adnan Özcan Özbek, “Hiçbir sorun yok. Buradan geçerken, buradan geçemiyoruz diye laf söylüyorlar. Halbuki kamyon geçiyor. Ben hep alttan aldım. Geçtiğimi gün bana pusu kurdular. Allah’a şükür ölümden döndük. Görüntülerde her şey belli. Adalete güveniyorum. 25-30 kere hep kafama vurdular. Doktorların demesine göre çok ucuz atlamışım” dedi.

Editör: Haber Merkezi