Bahçeşehir Koleji Karabük Kampüsü öğrencileri 2023 YKS sonuçlarında istedikleri üniversitelere yerleşmenin sevincini yaşıyor.

Bahçeşehir Kolejinden yapılan açıklamada;

"Önemli olanın bireysel değil kitlesel başarı olduğuna inanan okulumuz, öğrencilerinin %90'ınını üniversiteli yapmanın haklı gururu ile yoluna devam ediyor. Karabük halkına gerçek sonuçları vererek doğru bildiğimiz yoldan sapmadan ilerliyoruz.

Konu ile ilgili açıklamalarda "Alışılageldiği üzere 2023 YKS'nin resmî şampiyonu yine Karabük Bahçeşehir Koleji olmuştur.  Gerek bireysel gerekse kitlesel başarıda kendisiyle yarışan bir kurum olarak birçok derece elde eden kurumumuz her yıl olduğu gibi 2023 YKS'ye de damga vurarak ilimizi gururlandırmıştır.  ÖSYM resmî yerleştirme sonuçlarına göre 5 tıp fakültesi,1 diş hekimliği,4 mühendislik ,1 mimarlık, 1 öğretmenlik, 2 işletme, 1 fen edebiyat, 1 Ssosyal bilimler bölümlerine yerleşen öğrencilerimiz  üniversiteli olmuştur. 

Bu başarıları elde eden şampiyon öğrencilerimizi,  öğrencilerimizin yetişmesinin başmimarı lider eğitim kadromuzu ve her fırsatta bize duydukları güveni dile getirip bizden desteklerini esirgemeyen saygıdeğer velilerimizi en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz. Başarılarımız Karabük'e armağan olsun." ifadelerine yer verildi.

2-81

1-87