muzo-05.03-1

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUZAFFER ATILKAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA ARALIK VERMİYOR


 

MUZAFFER ATILKAN “BİZ İNSANLARIMIZIN GÖNÜLLERİNE VE DUALARINA TALİBİZ”


 



 

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Atılkan, sivil toplum kuruluşları gezilerine devam ediyor. Bir taraftan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Atılkan, diğer taraftan da vatandaşlarla bütünleşmeye çalışıyor.

Bu gün yine ziyaretlerini ve çalışmalarını devam ettiren Atılkan, Karabük Net Haber kameralarına da açıklamalarda bulundu.

Muzaffer Atılkan, yaptığı açıklamada şu görüş ve düşüncelerine yer verdi;

“AK Parti Aday Adayları olarak bizler partimizin profesyonelce belirlediği kriterler sürecini uyguluyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan teşkilat temayül yoklamasının ardından sivil toplum kuruluşlarını ve halk ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz her yerde çok sıcak ve ilgi ile karşılanıyoruz.

Biz her ne kadar dışarıda bürokrat olarak görev yapsak ta, memleketimizden hiç kopmadık, halkımızla iç içe olduk, bu anlamda biz insanlarımızın gönlüne ve dualarına talip olduk. Gönül ve muhabbetimizle insanlarımızın sevgisini de alabiliyorsak ne mutlu bize.

Muzaffer Atılkan olarak beni birinci sıraya partim koyarsa, ikinci sıradaki kadar faydam olmaz. Ben bunu şuna bağlıyorum; Bir kere bu bölgede Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde yaklaşık 4 buçuk yıl çalıştık. Bu sayede Karabük’ün 274 köyünü adım adım gezmemizi sağladı, burada dostluklarımız, muhabbetlerimiz oldu.

Bunun yanında Köy Hizmetleri öncesi Belediye çalışmalarımız var, ailemizin de geçmişten gelen bir siyasi birikimi var. En son geçen sene yerel seçimlerde ‘aday olsak da, olmasak da partimizin neferiyiz, sonuna kadar çalışacağımızı belirttik ve dediğimiz gibi seçim sonuna kadar çalıştık, rüştümüzü de ispat ettik. Bu genel seçimler içinde aynı sözü verdik, bizim sözümüzün gerçek olduğunu insanlarımız biliyor. Dolayısıyla ben AK Parti’ye her kesimden oy getireceğime inanıyorum ve bu konuda da iddialıyım.”