SAFRANBOLU’DA TRAFİK KAZASI. 1 ÖLÜ, 1 YARALI 


OĞULLARININ CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞAN ANNE VE BABANIN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI


nasil-kaza-anafoto
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasından bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre gece saat 01:45 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Mehmet Özcan (22) idaresindeki 78 SP 778 plakalı otomobil Atatürk Mahallesi Sadri Artunç Caddesi Güven Kavşağında yolun ıslak olması sonucu yoldan çıkarak orta refüje çıktı. Aşırı hız sonucu reklam tabelası ve iki çam ağacını devirerek takla atan otomobil içindeki sürücü Mehmet Özcan ile yanında bulunan Hakkı Ekremoğlu (23) çarpmanın etkisiyle araçtan fırladı. Kazada Ekremoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Özcan ise yaralandı. 112 Ambulansı ile Özel Medikar Hastanesine kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Özcan'ın Safranbolu Kaymakamının makam şoförlüğünü yaptığı belirtildi.

Öte yandan kaza haberini alan Ekremoğlu’nun annesi ve babası olay yerine geldi. Polis memurunun babaya acılı haberi vermesinin ardından ardından yerde oğullarının cesetlerini gören anne ve babanın feryatları yürekleri dağladı.

Kaza anında otomobilin çaptığı yön levhasının ise ön candan girerek koltuğa saplandığı dikkat çekerken, otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

Editör: Haber Merkezi