20140204AW000787_01-(1)Karabük Belediyesi büyük bir hamleyle asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Kayabaşı mahallesinde pek çok noktada sürdürülen çalışmalarla tonlarca asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Rafet Vergili, görevleri süresinde yıllardır yapılmadık yolları yaparak halkı tozdan ve çamurdan kurtardıklarını söyledi.

Asfalt çalışması öncesi tüm cadde ve sokaklarda kanalizasyon, su şebekesi, elektrik ve doğalgaz gibi alt yapı şebeke çalışmaları tamamlandıktan çalışmalara başladıklarını söyleyerek, “Bütün yatırımlar daha modern bir Karabük için. Yıllardır yapılmayan yolları yaptık. Halkımızı çamurdan, tozdan kurtardık. Alt yapı çalışmalarını tamamlayarak üst yapı çalışmalarına devam ediyoruz Yollarımızda ilk aşamada alt yapı sorunları ve alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde veya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz Halkın istek ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik üretmeye de devam ediyoruz. Asfalt çalışmalarımız belirli bir plan dâhilin de devam ediyor. Hiç asfalt olmayan yollar dışında ihtiyaç duyulan yerlerde de asfalt yama çalışmalarımızı da yapıyoruz. Şehrimizi her yönden geliştirecek projelerimizi yaparken yollarımızı da son derece önemsiyoruz. Şehirleşme yolunda hemşerilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyor ve vermeye de devam edeceğiz. Diğer pek çok alanda yaptığımız yeniliklerin yanı sıra, asfalt konusunda da yaptığımız yeniliklerle birlikte şehrimizi asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz. Böylelikle Karabük’te asfaltsız yol kalmayacak. Bu çalışmalar ile şehirde tamiratı yapılmamış asfalt yol bırakmak istemiyoruz” dedi.