DURSUN ALTIPARMAK, KARABÜK’TEN CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLACAĞI YÖNÜNDEKİ HABERLER İÇİN “BENİM AK PARTİ’DEN ADAY OLMAMDAN ÇEKİNENLER BU ASILSIZ HABERLERİ ENJEKTE EDİYOR”


 

ALTIPARMAK “BU HABERLERİ YAPAN GAZETECİLER NEDEN BENİ ARAMIYORLAR”


 

dursun-alakam-yok


Karabük’ün tanınmış siyaset adamlarından Dursun Altıparmak, son aylarda adının AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Adaylığında isminin geçmesinden dolayı rahatsız olanların olduğunu öne sürdü.

Dursun Altıparmak, son günlerde CHP Karabük Belediye Başkan Adayı olacağı ve hatta görüşmelerin tamamen CHP Genel Merkezi yetkilileri boyutlarında olduğuna yönündeki kendisi ile ilgili yapılan haberlerin, tamamen kasıtlı yapılan haberler olduğunu öne sürdü.

Karabük Net Haber’e özel bir açıklama yapan Dursun Altıparmak “Benim son aylarda AK Parti’den adaylığımın Karabük’te yoğun bir şekilde konuşulmasından dolayı birileri son derece rahatsız olmuş olmalı ki, son günlerde benim CHP’den aday olabileceğim yönünde haberleri kasıtlı yaptırıyorlar gibi. Akılları sıra AK Parti’ye bakın ‘bu CHP ile flört halinde’ mesajını vermek istiyorlar.” Diye konuştu.

2009 Yerel Seçimlerinde CHP’den kendisine adaylık teklifinin geldiğini belirten Altıparmak, “Milliyetçi, muhafazakâr ve siyasetin sağ cenahında yıllardır siyaset yapan biri olarak kabul etmemiştim. Ben siyaset arenasında bir sağa, bir sola giden yapıya sahip değilim. Bana ne CHP Karabük İl Teşkilatından, ne de Genel Merkezinden en küçük bir görüşme talebi gelmedi ve buna benzer bir süreçte hiç yaşanmadı. Zaten CHP Genel Merkezinden dahi böyle bir teklif gelse bile onlara yalnızca teşekkür ederim.” Dedi.

Bu tür haberlerin tamamen kasıtlı olduğunu da belirten Dursun Altıparmak “Ne yazık ki bu haberleri yapan değerli gazeteci kardeşlerim, neden beni arama ihtiyacı görmüyorlar. Bu haberleri yapanlar beni hiç arayıp ‘böyle bir şey var doğru mu?’ diye sormadılar. Bu da beni üzen ayrı bir konudur.” Diye konuştu.

Altıparmak son olarak “Benim AK Parti’den aday olma ihtimali mi kendilerince zayıflatmak için yapılan bu çabalar nafiledir. İnsanın kaderinde ne varsa onu yaşar. Anlaşılan şimdiden Altıparmak korkusu birilerini iyi sarmış.” Diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi