14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde AK Parti'den aday olan Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, milletvekili olarak seçilmişlerdi.

Şahin ve Keskinkılıç bu gün beraberinde İl Başkanı Ferhat Salt, 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Hüseyin Gündoğdu, Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ve teşkilat ile Karabük Adliyesine gitti.

Yapılan mazbata teslim töreninin ardından konuşan İl Başkanı Ferhat Salt, "14 Mayıs'a kadar tüm teşkilatlarımızla birlikte çok yoğun çalışma icra ettik ve 14 Mayıs'ta Karabüklü hemşehrilerimiz çok yoğun bir teveccüh ile AK Partimizi Karabük'te 1. parti olarak belirlemiştir. Bu gün iki milletvekilimizle birlikte mazbata törenimizi icra ediyoruz. Bundan sonraki süreçte iki vekilimizde çok güzel hizmetler edecektir." dedi.

Ardından Karabük halkına teşekkürlerini ileten Cem Şahin, "Karabük halkı 14 Mayıs'ta gerek partimize gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccüh gösterdiler. Bizlere de Karabük halkını Ankara'da, Büyük Millet Meclisi'nde, temsil etme şerefine nail olma imkanı verdiler. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Karabük halkına hizmet edecek olmaktan büyük şeref duyuyoruz Ali Beyle beraber. Biz bundan sonraki süreçte Karabük halkının hizmetindeyiz. Bu süreçte emeğimizi ortaya koyduk. Beraber çaba sarf ettik. Karabük halkının takdiri de bu şekilde oldu. Teşkilatlarımıza da ortaya koyduğu bu emekten dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Ayırmadan kayırmadan tüm Karabüklü hemşehrilerimize hizmet edeceğim." diyen Ali Keskinkılıç ise sözlerini, "Rabbime şükrediyorum bu onuru gururu biz yaşattı. Bu mazbatayı alan bizim mahalle başkanlarımızdır, sandık kurulu başkanlarımızdır, gençlik kollarında çalışanlarımızdır, kadın kollarında çalışanlardır, il teşkilatlarımızdır. Onların bu büyük ve fedakar çalışması olmasaydı bu sonuç alınmazdı. Hepsine minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Hüseyin Gündoğdu kardeşime, arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Bizler için inanılmaz bir çalışma gösterdi. Bu aldığımız görevin ve sorumluluğumuzun farkındayız. İnşallah bu sorumluluğu yerine getirme konusunda üstün bir gayret göstereceğiz." diyerek noktaladı.

cem-sahin-mazbata

mazbata

Editör: Vasfiye Yılmaz