AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI ÖMER AYAR “PARTİMİZİN VERDİĞİ İFTARLAR İLE İLGİLİ BOŞ VE NEGATİF MANTIKLA YAPILAN SÖYLEMLER, BUNDAN ÖTEYE GİDEMEZ”


 

akp-iftar


AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cuma günü Karabük Belediyesi tarafından trafiğe kapatılan Hürriyet Caddesinde verilen İftar yemeği bazı kesimlerden eleştiri alırken, Merkez İlçe iftar yemeğinden sonra İl Başkanlığı tarafından Çevrik Köprüde verilen iftar yemeği tepkileri daha da artırmıştı.

Tepkiler basına “halka nohut, bürokrata kebap” şeklinde yansırken, tüm bu söylemlerle ilgili soruları yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, boş, negatif mantıkla yapılan söylemler olduğunu belirtti.

İftarların çok konuşulduğu yönündeki sorulara Ayar “Çok konuşulduğunu düşünmüyorum” şeklinde yanıtlarken “Ramazan ayı mübarek, mağfireti çok, bereketli bir ay. Herkes bu ayda şartlarının elverdiği şekilde iftar verir. Negatif mantık kuranların, böyle düşünenlerin ileri sürdüğü bir söylem, bundan da öte gidemez. Cuma günü verilen iftar Merkez İlçe tarafından verilen, tamamen Merkez ilçe tarafından organize edilmiş bir programdı. Biz program detaylarını bilmiyoruz. Diğer yandan Çevrik Köprü de İl Teşkilatımız tarafından verilen iftar ise tüm teşkilatları kapsayan bir iftardı. İftar menüsü her iftarda aynı olacak, belirli standartları olacak diye düşünmüyorum. Böyle düşünenlerin fikirlerini de tasnif etmiyorum. İftarımız aslında bir hafta önce olacaktı, ama siyasilerimizin bazı yoğun çalışmaları nedeni ile ertelendi. Bir hafta öncede olsaydı yine konuşulacak mıydı? İftarımıza gelen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayında saçma sapan düşünceler ve söylemlerle kafaları meşgul etmenin anlamı yok.” Dedi.

AK Partinin halkın içinden doğan, halkın içinde olan bir parti olduğunun altını çizen Ayar,  “AK Parti Halkın içinden doğdu, halkın içinde de yaşamaya devam edecek” dedi
Kaynak: Karabük Haber Gazetesi

Editör: Haber Merkezi