AK PARTİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKANLIĞI KARABÜK BÖLGE TOPLANTISI 


akp-secim-start

2015 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti’de çalışmalar hızlandırıldı.

Karabük, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu illerini kapsayan "AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Karabük Bölge Toplantısı" yapıldı.

Karabük Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Zonguldak, Bartın Kastamonu ve Karabük teşkilatlarının yanı sıra AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Merkez İlçe Başkanı Tuncay Özcan, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş ve Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki katıldı.

“ANAYASAYI DEĞİŞTİRMEK MECBURİYETİNDEYİZ”
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ise genel seçimlerin çok önemli olduğunu ve her ilin kendi üzerine düşmesi gerektiğini söyledi.

Düzenlenen toplantının 2015 seçimlerine hazır olduğunu kaydeden Başkan Saylar, “2015 seçimi bizim için çok önemli. Önümüzdeki seçimlerde safları sıklaştırmamız lazım. Dava arkadaşları olarak hepimizin görevi illerimizde milletvekillerinin hepsini almak için azami gayret sarf etmemiz lazım. Anayasayı değiştirmek için bütün illerimizde milletvekilliğini firesiz almamız lazım. Bunu yapmak için bu davaya hak davası ve milletin davası olarak bakmamız ve illerimizde hiçbir şekilde çalışmalardan ve hizmetten geri durmamamız gerekir. Biz Karabük’te üzerimize düşen payımızı alıp 2-0 yapacağız. Bugün Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’da da aynı şekilde üzerine düşen görevi yapmak durumundayız. Anayasayı değiştirmemiz artık elzem ve mecburiyetindeyiz. Başbakanımızın Diyarbakır konuşmasında MHP, CHP, BDP ve paralel rahatsız. Demek ki biz doğru yoldayız. Bizler bu davaya gönül verdik. Biz millete hizmet ettiğimiz sürece dünya mazlumlarına hizmet ettiğimiz sürece, Cenab-ı Allah bizim önümüzdeki taşları kaldıracağından da hiç bir zaman korkunuz olmasın. Bu millete ve ümmete hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

20150201AW313443_02AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin ise, genel seçimlerde Anayasa'yı değiştirecek çoğunluğa ulaşmayı arzu ettiklerini belirterek, "Yeni Türkiye’yi inşa edecek Anayasa'yı, milletle beraber yapacağız. Bu amaçla Genel Başkanımız ve Başbakanımız milletimizin çeşitli kesimleriyle bir araya geliyor. Partimizin tüm mensupları sahada çalışıyor. Bizler fert fert, birey birey çalışarak seçim çalışmalarımızı daha aktif ve planlı programlı çalışarak sürdüreceğiz. Bu bizim sadece millete karşı sorumluluğumuz değildir. Dünyadaki mazlum milletlere karşı da bir sorumluluğumuzdur. AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderi haline gelmiştir. Bugün 2023 ve 2071'i planlıyorsak, bu AK Parti kadrolarının eseridir. Bize düşen görev, milletimize yaptığımız hizmetleri anlatmaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz böyle devam ettikçe Haziranda yapılacak seçimlerde Anayasa'yı değiştirecek çoğunluğa ulaşacağız. 2015 seçimlerinin temel tartışması başkanlık sistemidir. Bunun da yolu Anayasa'nın değişmesinden geçmektedir" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

20150201AW313443_03

Editör: Haber Merkezi