İsmail Altınöz’ün istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığı sürecine girmesi ile boşalan AK Parti Karabük İl Başkanlığına Ferhat Salt atandı.

AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, geçtiğimiz Perşembe günü 6 yıldır yürüttüğü görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olmuştu.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde boşalan Karabük il başkanlığı için dün Karabük’e gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Yahya Çelik ve Karabük Koordinatörü olan Kastamonu Milletvekili Metin Çelik il yöneticileri, ilçe başkanları, milletvekilleri ve parti teşkilatlarında görev almış birçok kişiyle görüştüler. Yapılan görüşmeler ve yoklamalar sonucu uzun süredir il başkan yardımcılığı görevini yürüten Ferhat Salt’ın il başkanlığına atandığı öğrenildi.

İl yönetiminden dörde yakın kişinin ve Merkez ilçe Başkanı Özkan Çetinkaya’nın il başkanlığına aday olduğunu açıklamasının ardından, seçim öncesi mevcut il teşkilatı içinde kopukluklar olmaması için yönetim içinden atamanın uygun görüldüğü ifade ediliyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile 14 Mayıs seçimlerinde nasıl bir başarı elde edileceği ise merakla bekleniliyor.