AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR “HADDİNİ BİLMEK MAKAMLAR ÖTESİ BİR RÜTBEDİR”


 

saylar-itibar

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun’un yaptığı açıklamalara cevap vererek, “Halktan aldıkları yetki ile makam işgal edenler, kendi şahsi kifayetsizliklerine yapılan eleştirileri halka saygısızlık olarak adlandırırlar” dedi.

Başkan Saylar, 2002’ den 2014 yılına kadar Karabük’ün merkezi ve tüm ilçeleri de dâhil olmak üzere bütün hizmetleri kendilerinin yaptıklarını söyleyerek, şu açıklamalarda bulundu;

“Bu hizmetlere baktığımız zaman Ovacık’a yapmış olduğumuz hizmetleri sayarsak biz iktidara gelmeden önce Ovacık’ımızın yolunu biz 106 köprüsünden doğru 5. kilometreden devir aldık ve buraya kadar bu yolu AK Parti iktidarı olarak bizler yaptık. Bodur oğlundan İsmetpaşa’ya kadar olan bu yolun hem genişletilmesi hem de asfalt çalışmalarını bizler yaptık.

Toprakcuma’dan Ovacık’a kadar olan hem genişleme hem de asfaltlama çalışmalarını bizler yaptık. Ovacık’a yapmış olduğumuz bütün bu hizmetlerin altında Milletvekillerimizin, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin’in, partimizin ve teşkilatımızın imzası vardır.

Hizmetleri anlatmaya devam edersek Ovacık Spor kamp merkezi, spor lisesi bizim dönemimizde yapılmıştır. KÖYDES projesi ile Karabük’ün bütün ilçeleri ve Ovacık’ın köyleri de dahil içme suları bütün yolları yapılmıştır. Karagöl bizim dönemimizde yapılmıştır. Hatipoğlu göletinin temelleri de bizim dönemimizde atılmıştır. Sağlık yatırımların hepsi bizim dönemimizde yapıldı ve Ovacık’a 8. ayda sıfır bir ambulans geldi. Gerçekleştirilen bütün bu yatırımların altında bizim teşkilatımızın ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin’in imzası vardır”

“BİZDEN ASLA İTİBAR GÖREMEZLER”
İl Başkanı Timurçin Saylar, açıklamasına şöyle devam etti;

“Halktan aldıkları yetki ile makam işgal edenler kendi şahsı kifayetsizliklerine yapılan eleştirileri, halka saygısızlık olarak adlandırırlar.

Bilinmesini isteriz ki, yapılan hizmetleri yok farz edenler, inkar edenler o hizmetlerde emeği, gayreti, imzası olanları görmezden gelenler bizden asla itibar göremezler.

Makamları muaf tutarak, şahsen yok hükmündedirler. Haddini bilmek makamlar ötesi bir rütbedir. ‘Yeni Türkiye, Yeni güç’ sloganı ile çıktığımız bu süreçte, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile daha demokratik, daha müreffeh, daha öncü bir ülke olacağımıza bizler inanıyoruz. Bizler hem bu millete, hem de bu ümmete hizmet etmeye devam edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi