GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ, FACEBOOK ADAYLARI DA BOY GÖSTERMEYE BAŞLADI


AK PARTİ YÖNETİCİLERİ DE ŞAŞTI KALDI


facebook-adaylari

Genel seçimlere 4 ay kala, siyasi partilere adaylık başvuruları daha başlamadan sosyal medya olan Facebook’ta kendini milletvekili aday adayı ilan edenler oldu bile.

Özellikle AK Parti’den kendilerini Karabük Milletvekili aday adayı ilan edenler, sanal alemde çalışmalarını sergilemeye başladılar. Öyle ki, eğlence olsun diye, fotoğraflarına parti amblemlerini fotomontaj yaparak, Facebook profillerinde milletvekili aday adayı olanlar bile var.

AK Parti Karabük İl Teşkilatı yöneticileri ise daha kendileri ile hiçbir irtibat kurulmadan, Facebook’ta kendilerini Karabük Milletvekili aday adayı ilan edenlere tepkililer.

AK Parti Karabük İl Yönetimi, adaylık başvurularının henüz başlamadığına dikkat çekerek “Daha bizimle tanışmadan, irtibat kurmadan Facebook üzerinden kendini milletvekili aday adayı ilan etmeleri yanlış bir başlangıç.” Şeklinde tepkilerini dile getiriyorlar.

Sırf reklam olsun diye ve başka amaçlarla aday adayı olmak isteyenlerin başvurularının titizlikle inceleneceği belirtilirken, bu tür başvurulardan gerekirse yüksek miktarlarda partiye bağış talebi yapılacağı da konuşuluyor.